bjkuba Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Skrócik z wczorajszego wygranego meczu :] Barca - Villarreal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Mecz - nie byl ciekawy - no coz - obie ekpiy sie szykuja na LM - ale kolejne 3pkt - jeszcze tylko 4 pkt potrzebujemy do upragnionego Capeones !!! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjkuba Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Ale co jest z tym Eto'o ? :| gość jest na topie gra coraz lepiej odzyskuje forme ktorej nie mógł odnalezdz po PNA a tu mają go wypożyczać gdzies Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel89 Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Ale co jest z tym Eto'o ? :| gość jest na topie gra coraz lepiej odzyskuje forme ktorej nie mógł odnalezdz po PNA a tu mają go wypożyczać gdzies Rozumiem jakby chciał przejść do jakiego dobrego klubu europejskiego, ale do arabskiego :blink: Musieli mu nieźle zapłacić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Ale co jest z tym Eto'o ? :| gość jest na topie gra coraz lepiej odzyskuje forme ktorej nie mógł odnalezdz po PNA a tu mają go wypożyczać gdzies Spokojnie - Eto'o zostanie - bez obaw - Laporta go nigdzie nie sprzeda - chyba ze - T.Henry bedzie gral w Barcelonie - wtedy byc moze - aczkolwiek - Larsson, Lopez - odchodza - zostanie Messi, Eto, Roni to w zasadzie pomocnik. ---Henry----Eto'o----- --------Roni------------ Ja osobiscie tak bym gral... tylko co z Messim :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Może mi ktoś wytłumaczyć oso chodzi z tą grą Eto w jakiś tam arabskim "beleczym"? Powaliło go czy co? Przy takim natłoku spotkań on jeszcze chce wziąć "nadgodziny" zamiast sobie odpocząć? chyba, że to ma mieć miejsce w czasie gdy inni zawodnicy będą grali w MŚ, do których Kamerun & Eto się nie zakwalifikowali... Szczerze mówiąc to i tak kiedy by to nie miało nastąpić to się dziwie - przecież piłkarze w Barcie (i nie tylko) zarabiają naprawdę duuuże pieniądze - nadal im to nie wystarcza? - prędzej czy później dojdzie do sytuacji, która zdarzyła się w NHL-u zawodnicy chcą zarabiać coraz więcej i zbliżają się do granicy absurdu... takie moje zdanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Wydaje mi sie ze Eto'o chce zagospodarowac swoj wolny czas - i pracowac podczas MS na ktorych bedzie wielkim nieobecnym :| A wiadomo - dodatkowe pieniadze zawsze sie przydadza - skoro wywiazuje sie ze wszystkich zobowiazan w stosunku do FC Barcelony - to ja nie widze problemu - niech gra - byle nie zlapal kontuzji ;) BTW:Chelsea oferowała 76 mln za Eto'o - i jak wiadomo Barca odrzucila to oferte :D Do skladu na mecz z Milanem powracaja: Motta, Marquez, Edmilson rowniez zagra. Odpadaja - Xavi, Messi, Larsson - kontuzje. Deco - kartki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Nie wiem czy mam rację, ale chyba w tych Klubowych Mistrzowstach Świata grają zwycięzcy rozgrywek klubowych na poszczególnych kontynentach np. w Europie LM. Jeśli Eto'o wygra wraz z tą arabską drużyną Azjatycką Ligę Mistrzów (czy jak to się tam nazywa) i zarazem zwycięży wraz z Barcą w LM, to ciekawe w jakim będzie grał klubie w tym turnieju ? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Nie wiem czy mam rację, ale chyba w tych Klubowych Mistrzowstach Świata grają zwycięzcy rozgrywek klubowych na poszczególnych kontynentach np. w Europie LM. Jeśli Eto'o wygra wraz z tą arabską drużyną Azjatycką Ligę Mistrzów (czy jak to się tam nazywa) i zarazem zwycięży wraz z Barcą w LM, to ciekawe w jakim będzie grał klubie w tym turnieju ? :lol: Oczywiscie ze w skladzie FC Barcelony - wiaze go kontrakt - nie zapominaj o tym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o-skar Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 nie zagra z milanem ezquerro jeszcze. ---Henry----Eto'o---- --------Roni------------ Ja osobiscie tak bym gral... tylko co z Messim :/ messi ma czas, a ustawienie w ataku (jesli przyjdzie ąłri) raczej się nie zmieni. Henry zagra za Eto'o, w linii z R10. Zreszta po co mowic o ustawieniu barcy w ataku? przeciez tam i tak jest taka wymiennosc pozycji, ze to ustawienie ma znaczenie tylko w momencie rozpoczynania meczu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 (edytowane) nie zagra z milanem ezquerro jeszcze. messi ma czas, a ustawienie w ataku (jesli przyjdzie ąłri) raczej się nie zmieni. Henry zagra za Eto'o, w linii z R10. Zreszta po co mowic o ustawieniu barcy w ataku? przeciez tam i tak jest taka wymiennosc pozycji, ze to ustawienie ma znaczenie tylko w momencie rozpoczynania meczu :D No fakt jeszcze Ezquerro nie zagra - no wiec sytuacja jest taka - na lawce z napastnikow jest tylko Maxi Lopez. Mam nadzieje ze nikt juz nie zlapie kontuzji - bo w przeciwnym wpadku moze byc ciezko z zestawieniem 11. Dalej, mam nadzieje ze linia pomocy i obrony zagra rownie dobrze jak w meczu z Chelsea. I zdobedzie bramki z kontry :wink: EDIT: Wszystko wskazuje na to ze Inzaghi nie zagra przeciwko Barcelonie ! Edytowane 17 Kwietnia 2006 przez Ecuadoo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-talib- Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 juz za niecalą godzinke skok na fotel przed szkłem i odpalam polsat sport + carveza :D milan zaprezentuje typowe calcio.barca musi sie otworzyc i grac.dwie druzyny dwie rózne mysli taktyczne.mam tylko nadzieje ze nie bedzie z duzej chmury malego deszczu. VISCA BLAUGRANA !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 juz za niecalą godzinke skok na fotel :???: Zostało jeszcze przecież ponad godzinę i 15 minut. Milan jak zawsze. Catenachio w najczystszym z możliwych wydań <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 (edytowane) Milan... błeeee... znowu jak to Włosi - wstawia autokar ktorym przyjachali pomiedzy slupki Didy... Ja to widze tak: bronic sie - i skontrowac - to Milan musi sie otworzyc - gra u siebie, bedzie chcial miec zaliczke przed wizyta na Camp Nou. Tam zostana zrownani z murawa :twisted: Edytowane 18 Kwietnia 2006 przez Ecuadoo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość on23warszawa Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 No i geniusz rolandinio po raz kolejny dal znac o sobie. Genialne podanie. G E N I A L N E .aczkolwiek nie dyskredytujmy Giullyego. On takze wykazal sie doskonala umiejetnoscia strzelecka z nielatwej pozycji . VISCA EL BARCA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 (edytowane) No i geniusz rolandinio po raz kolejny dal znac o sobie. Genialne podanie. G E N I A L N E .aczkolwiek nie dyskredytujmy Giullyego. On takze wykazal sie doskonala umiejetnoscia strzelecka z nielatwej pozycji . VISCA EL BARCA Graham zgadzam sie z Toba w pelni :> :lol: Roni to nie pilkarz - to cos wiecej... ;) Jezeli faktycznie dojdzie do transferu T.Henry do Barcy - wszyscy na kolana przed Boska Barca B) Wtedy juz nic nas nie zatrzyma - po trzeci tytuł mistrza Hispanii z rzedu oraz trzeci Puchar Europy B) (jezeli w tym sezonie pojdzie wszystko zgodnie z planem) Edytowane 19 Kwietnia 2006 przez Ecuadoo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Mamy przyklad Realu jak mozna druzyne przesycic gwiazdorami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Mamy przyklad Realu jak mozna druzyne przesycic gwiazdorami. Barcelonie to nie grozi: Po pierwsze wydaje bardzo male pieniadze na transfery (w porownaniu do Realu) Korzysta ze swoich umiejetnosci szkoleniowych - tzn. Xavi, Oleguer, Puyol, Iniesta, Valdes - to wszystko wychowankowie - wiec jak widzisz, nie mam mowy o "kupczeniu" byle kogo i za kazde pieniadze. Barca nie moze sobie pozowlic na kwoty jakie wydaje Chelsea czy Real. Jeszcze ja na to nie stac - niedawno wyszla z dlugow ktore powstaly za kadencji Gasparta. Eto'o - 24mln, Edmilson 10mln (tu nie jestem pewien, byc moze mniej) - to ostanie powazne transfery. Dalej, ma byc kupiony Chivu za okolo 8 mln, oraz Henry za 10-15 mln, oraz byc moze Farfan jako zmiennik. A wiec - 34 mln dokonanych plus 24 mln ktore czekaja na sfinalizowanie = 58 mln - to wydatki w ciagu 2 sezonow. Wiec nie ma sensu porownywac kwot i zawodnikow ktorych nabyl Real - zreszta w necie mozesz bez problemu znalezc kwoty i dokonac rachunku - a wyjdzie pewnie z 250 - 300 mln... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chari Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2007 Boruc do Barcy! :lol2: klik Niezła plotka, i jeszcze do tego Valdes napisali przez "z" :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matus Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2007 "Fakt!" i wszystko jasne :) Ale w sumie fajnie by było gdyby się tam znalazł :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2007 Nom fajnie, ale oprócz tego trzeba grać. Nie sztuką jest się znaleść gdzieś, sztuką jest się znaleść i grać na wysokim poziomie, odnosić sukcesy. Ciekaw jestem co z tego będzie i czy w ogóle jest to wiarygodne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2007 taaa jeszcze lepiej lamprad za 12 mln. politowanie i tyle ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chari Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2007 Sezon ogórkowy w pełni więc plotka goni plotkę. Valdes bardzo dobrze bronił w tym sezonie(oprócz 1 meczu z Liverpoolem w LM). Poza tym, jeśli Boruc miałby być drugim bramkarzem to na pewno by sie na to nie zgodził. Ciekawe co będzie z Chivu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 (edytowane) Boruc IMHO jest lepszym bramkarzem niż Valdes. Pewniej gra na przedpolu, a Valdes ma tendencje do puszczania szmat. Edytowane 6 Lipca 2007 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chari Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 (edytowane) Zdarzają mu się takie "wybryki", ale juz coraz rzadziej. Trudno ich porównać, dwie różne ligi, a w reprezentacji Valdes nie gra. Boruc w meczu z Azerami tez sie nie popisał. Edytowane 6 Lipca 2007 przez chari Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...