Skocz do zawartości
gzb

Asrock K7vt4a Pro - Co Mu Włożyć? (proc)

Rekomendowane odpowiedzi

jakos niedawno moj athlon xp 1700+ posadzony w K7n2-L zaczal pokazywac objawy zblizajacej sie smierci. w ramach stawiania diagnozy co umiera wszedlem w posiadanie ASRock K7VT4A Pro po taniosci. niestety jako ze procek musi isc na emeryture (pracuje sobie calkiem stabilnie zunderclockowany na 75MHz) rozgladam sie za czyms nowym. za jakis czas zmywam sie z kraju i nie mam zamiaru taszczyc ze saba wielkiej puszki wiec nie chce inwestowac w drogie mobo i wypasionego proca. co byscie polecili? z racji ze nie bede sie nim bawil dlugo to raczej nie przewiduje zebym chcial podkrecac procesor. no i chcialbym kupic cos nowego, bo lepsza cene wyciagne za sprzet na gwarancji jak bede sie go pozbywac. chociaz nie wiem czy jeszcze cos nowego pod socket a kupie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm. nie zastanawialem sie nawet specjalnie nad kwota, ale raczej wole zaplacic mniej niz wiecej. zadnych szalenstw. po prostu chce miec stabilny system na ktorym beda chodzic flash, fotoszopa, a jak mi sie znudzi praca to zebym mogl sobie pograc w cos co pociagnie moj dretwy radeon 9200. do wypasionych graficznie gier mam ps2, wazne zeby w srodowisku 3d komp dawal sobie jako tako rade. ale z drugiej strony wole omijac najtansze z najtanszych, bo nie mam ochoty siedziec i myslec czemu cos dziala w ten sposob ze nie dziala. czyli jestem nastawiony na cos za tzw. rozsadna cene :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...