Sajrus-World Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Czy jest możliwość zamontowania tego Hyper 6 na s775 czytałem kiedyś że można użyć backplate od thermalrighta jest to możliwe?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reinexen Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Dla chcącego nic trudnego, ale zobacz na wymiary podstawki- myślę, że te rezystorki na płycie głównej są za blisko procesora (podstawka ma wymiary 67mm x 71mm), co za tym idzie raczej są małe szanse, że uda się zamontować Hypera na LGA 775. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lizardus Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 (edytowane) wlasnie looknij na plyte i zobacz ile wolnego miejsca jest i itp, bedziesz mogl szybko ocenic czy jest jakakolwiek szansa....ja mam hypera 6 i ledwo mi wlazl na plyte, wrecz na styk... Edytowane 4 Kwietnia 2006 przez Lizardus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...