Marcin18 Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Mam taki problem. W sumie nie wiem czy to dobry dzial bo problem na 100% ma powiazanie z polaczeniem przez neo. Otóz tak jakby zanika mi polaczenie. Tzn ikonka polaczenia na pasku swieci, ale te 2 komputerki nie siwieca sie, czyli nic nie jest wysylane ani odbierane. System widzi ze polaczenie jest aktywne, a w rzeczywistosci nie jest. Gdy klikne rozlacz, okienko polaczenia calkiem zamiera, i juz tylko reset ratuje. Dodam jeszcze ze czesto mam uruchomione programy p2p. W nocy gdy zostawie kompa z wlaczonym eMule i Bitcometem, oczywiscie stanie sie to samo. Tylko gdy zobacze rano co sie stalo, caly system jest zamrozony, nawet nie chce sie sam uruchomic ponownie. Panowie z pomocy neo powiedzieli mi ze to przez system, wiec zrobilem formata i dalej dzialo sie to samo. Problem zaczal wystepowac nagle. Bardzo prosze niech mi ktos pomoze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrugacz Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zapraszam do działu Providerzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 zwis moze powodowac jakis sterownik mobo/gpu/dzwiek neo bedzie ci rozlaczalo bo co 24h normalnie rozlacza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin18 Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 (edytowane) zwis moze powodowac jakis sterownik mobo/gpu/dzwiek neo bedzie ci rozlaczalo bo co 24h normalnie rozlacza W tym problem ze to sie dzieje czesciej niz raz na 24H. Edytowane 2 Kwietnia 2006 przez Marcin18 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 W tym problem ze to sie dzieje czesciej niz raz na 24H. czasem bywa czesciej, zalerzy o dwielu czynnikow nie zwiazanych z komputerem,ale to wina tp.sa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...