qaz85465 Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 (edytowane) witam !!!! co myslicie o tym laptopie ???? asus a6va-q039 wedlug mnie za ta cene dostaje sprzet z niezlymi bebechami, a do tego takie niby nic nieznaczace dodatki jak: torba, myszka czy chociazby kamerka, no i ta dwuletnia gwarancja. to wszystko przemawia za tym asusem. tylko zastanawia mnie fakt matrycy, bowiem zawsze ta sama konfiguracja u acera i asusa, wiazala sie z cena mniej wiecej o 500zl wyzsza w asusach, a w tym przypadku tak nie jest. acery w tej cenie oferuja to samo albo nawet mniej, takze nie wiem czy nie jest to wszystko kosztem slabej matrycy, tak ja to jest w tym asusie z dwurdzeniowym procem i x1600 Jak myslicie ??? link do acera w podobnej cenie acer travelmate 4602 - oferuje mniej niz asus, tylko ma system juz Edytowane 2 Kwietnia 2006 przez qaz85465 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas-comp Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 nie zastanawiajac sie kupowalbym asusa ;) bardzo fajny lapik w przystepnej cenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...