inesian Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 (edytowane) jak wyglada podlaczenie glosnikow 2.1 do karty dzwiekowej, czy takowa tez musi byc typu 2.1, tak jak to ma miejsce w zestawach 5.1? czy moze wystarczy zwykle stereo? nigdy nie mialem do czynienia z takim typem glosnikow, wiec kompletnie nie wiem jak to wyglada u siebie mam zestaw 5.1, a moj kuzynek sie pytal o takie 2.1 Edytowane 2 Kwietnia 2006 przez inesian Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mac4 Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Moje X-230 mają jednego jacka, więc to raczej norma :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tw_psycho Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 2.1 podlaczasz jak zwykle stereo :) nie trzeba specjalnej karty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woytaz Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 tyle, że jesli masz jakis zestawik SB to zainwestuj w karte tej samej firmy. Do 2.1 wystarczy SB PCI 128. Dzwiek zintegrowany z plyta glowna to szit i nie warto go uzywac. Na SB uslyszysz roznice... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inesian Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 u siebie mam zestaw 5.1, a moj kuzynek sie pytal o takie 2.1 tak wiec to nie dla mnie, ja wiem ze zintegrowane to padaki (moze nie wszystkie, ale wiekszosc) ale dzieki za cenna uwage B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...