0_pi Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Mam karte gf 6600 gigabyte z pasywnym układem chłodzenia, taktowanie standardowe wynosi 450MHz-GPU i 500MHz- pamięć. DO jakich wartości moge ją podkręcić i ewentulanie jak poprawić chłodzenie? CZY może być tak że na początku karta bedzie chodziła(po podkręcniu) idealnie ,a po kilku godzinach zacznie sie przegrzewać? PS: nigdzie nie mogłem znaleźć nic o podkręcaniu gf6600 z pasywnym chłodzeniem! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 >>tu<< Nastepnym razem szukaj.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0_pi Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 THNX , tylko nie weim do jakich częstotliwości moge go podkręcić przy pasywnym chłodzeniu.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludi7 Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Tego nie wie nikt :lol: po prostu podkręcaj ile wlezie a jak karta zacznie generować arty albo komp sie będzie wieszał to znaczy że przesadziłeś i musisz nieco zniżyć taktowania. W ten sposób otrzymasz maxymalne taktowanie dla tej karty B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik4 Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Daj na nią cichy wiatraczek, to dużo pomaga w chłodzeniu. Słyszałem, że niektóre GF 6600 idą nawet na 6600 GT (500/1000) albo i więcej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...