Gość Bari Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Noo wiem ze jest lepszy i bardziej cichy ale ja chce cos kolorowego do okna:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cmsydney Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 glacialtechy sa niebieskie strona producenta a jesli chcesz swiecacy to masz problem :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bari Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 a ten ?? Silverstone FMC3XW i co lepiej akase czy silvera? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafamaja Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Fandery już siedzą u mnie na biórku... Jak mam je ustawić chodzi mi o obroty...czy 1100 - dla 120...i 1300 dla 92 będzie OK!!?? R. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cmsydney Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Fandery już siedzą u mnie na biórku... Jak mam je ustawić chodzi mi o obroty...czy 1100 - dla 120...i 1300 dla 92 będzie OK!!?? R. a to my mamy wiedziec lepiej od ciebie?? :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafamaja Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 ..no pewnie :lol: jako fachowcy.. ale teraz poważnie..chcę ten potencjometr dać na śledź...czy można kabelek w połowie przeciąć i dolutować potrzebną długość?? R. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cmsydney Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 to odpowiadam na pierwsze: 2000 i 3000 moze byc? i na drugie: tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bari Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Ktory lepiej Silverstone FMC3XW i co lepiej akase czy silvera? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...