maciejj406 Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Witam. Mam problem z moją kartą graficzną Leadtek Geforce 6800GT AGP, po włączeniu komputera, komputer wydaje sygnał gotowości a zaraz później jeden długi sygnał i nie wyswietla obrazu na monitorze. Karta działała przez 8 miesięcy bez zarzutów. Gdy wyjme wtyczke z dodatkowym zasilaniem karta graficzna informuje mnie "dzwiekowo" o tym fakcie. Karta zachowuje się jakby nie miała biosu. Zainstalowałem inną karte Geforce 5200 AGP i wszystko działa. Może ktoś ma jakiś pomysł lub miał już taki problem? Moja konfiguracja sprzętowa : Athlon64 3400+, Gigabyte K8NS Pro, 1,5GB DDRAM, 2x Seagate Cheetah 73GB SCSI U320 połączone w RAID 0 + kontroler LSI 500 Express 128MB, Matrox 250GB SATA. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 moze zasialacz nie wyrabia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-talib- Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 sprobuj na innym kompie sprawdzic karte Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejj406 Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Jutro będę próbował na innym kompie. Mój zasilacz to ATRIX model 500T. Dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 ja takie cos mialem jak karty nie docisnelem:) Ale to chyba pamiec daje dlugi sygnal, o tyle o ile ten sygnal dlugi jest sygnalem standardowym do kazdej plyty. Ale skoro piszesz ze na innej karcie dziala, to moze to byc uszkodzenie karty. Chociaz sprobuj przeczyscic Złącze AGP na karcie spirytusem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KOzi]K[ Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2007 (edytowane) kupiłem sprzęcik z gf 6800gt i po wpięciu zasilacza 550W wyskakuje mi artefakty na monitorze:/(przy 350 gasl odrazu) Wie może ktoś o co chodzi? Edytowane 20 Lipca 2007 przez KOzi]K[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 550W marki Codegen?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hihot Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 kup markowy zasilacz a nie jakisz szajs z bazaru ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RYBA86 Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Witam, również posiadam tą kartę i mam problem ponieważ podczas włączania komputera wyskakują artefakty i w windowsie również są. Nie wiem co robić bo karta już nie jest na gwarancji a reszta komputera jest w 100% sprawna zasilacz markowy 400Wat więc proszę nie zadawać pytań co do sprzętu. Na starej karcie wszystko jest ok. Interesuje mnie również czy posiadacze karty zaobserwowali, że pewien tranzystorek dotyka radiatora ? Chodzi mi o ten kondensatorek co jest w załączniku zaznaczony na czerwono ? Nie wiem czy powienien on stykać czy nie ale u mnie styka się z chłodzeniem. HELP :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...