z00h Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 (edytowane) Witam Chcialbym sobie sprowadzic z zagranicy, jakis lepszy laptop cos np jak Toshiba Satellite A100-151 Toshiba Satellite A100-153 albo dwurdzeniowy Fujitsu Siemens AMILO Pi 1536 Wydaja sie byc warte swojej ceny w EUR, tym bardziej ze polska cena na tego AMILO jest :lol: . Jedyne co mnie zniecheca przed zakupami w DE to gwarancja. Opinie na temat Toshiby ktore znalazlem na forum nie sa zbyt faworytowe. Czy rzeczywiscie sa bardzo awaryjne?? Co sadzicie o powyzszym i generalnie o dwurdzeniowkach? Edytowane 2 Kwietnia 2006 przez z00h Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 (edytowane) NIE TO PODFORUM!!! :mur: :mur: :mur: :mur: Nie ma litosci!!! Pytanie z serii co kupic, powinno sie znajdowac w odpowiednim podforum!!! PRZENIESIONE!!! Edytowane 2 Kwietnia 2006 przez SpiderMAN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas-comp Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 hmm wcale tak rozowo nie wychodzi.... za lapika wyjdzie Ci ok. 8tys na gotowo w PL jesli chodzi o lapka to lepiej wziac Toshibe-153 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
z00h Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 (edytowane) Na czysto powinno mi wyjsc kolo 5,5 za Toshibe-153 :) Oczywiscie klawiatura zostaje niemiecka. Jedyne co mnie zasmuca to ten problem piszczacych wnetrznosci Toshiby. No i opinie na temat Pentium Duo Core, ktore twierdza ze ten proc nie jest w stanie pracowac na dwoch rdzeniach jednoczesnie. Tak jak AMD. BTW, chce kupic laptopa w cenie do 8500-9000. Mysle tez nad Sagerem choc wolalbym cos bardziej mobilnego :) Edytowane 4 Kwietnia 2006 przez z00h Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...