Sid. Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 (edytowane) witam. szukam karty WiFi z Bluetooth na miniPCI, czy ktos wie gdzie mozna kupic w polsce taka karte ? Edytowane 4 Kwietnia 2006 przez Sid. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 witam. szukam karty WiFi z Bluetooth na miniPCI, czy ktos wie gdzie mozna kupic w polsce taka karte ? poszukaj na allegro. tam powinienes cos znalezc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Przerabialem juz ten temat... Takie karty tego co sie orientuje montowane byly w Dellach. Czy to bedzie dzialac w jakims innym laptopie, tego nie wiem, ale szczerze w to watpie. Poszkaj modulu BT do twojego laptopa, przypuszczam, ze to tylko o to chodzi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid. Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 poszukaj na allegro. tam powinienes cos znalezc. na allegro nie ma, i w ogóle w polsce nie mozna kupic takich kart znalazłem MP54GBT2, MS-6855B Wireless + Bluetooth Combo mini PCI Card MSI ale mozna je dostac tylko za granica :[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas-comp Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 w lapkach HP NC6000 sa montowane takie karty: Atheros W400 lub W500 teraz nie pamietam na chwile obecna... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid. Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 w lapkach HP NC6000 sa montowane takie karty: Atheros W400 lub W500 teraz nie pamietam na chwile obecna... tylko powiedz mi gdzie moge dostac taka karte detalicznie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas-comp Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 tylko allegro lub hp :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...