jonathan Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Ja jeszcze w hurtowniach nie widzialem :/ W sklepach tym bardziej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labovsky Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Koledzy widział ktoś GTO2 w sklepie gdziekolwiek w PL ? bo jakoś nigdzie nie moge trafić na tą grafe. http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=25798 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=25798 Kolego ale tu chodzi o X1800GTO2 nie o X800GTO2... X1800GTO2 na razie w Polsce jest niedostępny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutman1 Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Polska - ... premiera juz dawno była Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 mnie jedno ciekawi... dlaczego ten temat nie jest przyklejony ?? pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 mnie jedno ciekawi... dlaczego ten temat nie jest przyklejony ?? pozdr Było! Poszukaj kilka stron wcześniej :) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Bo i tak prędzej czy później będą nowe grafy :) zresztą tematów o r520 jest od liku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cytryna Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Jak zwykle Polska 20 lat za murzynami, biorąc pod uwage słabość x1900GT, GTO2 w X1800 wydaje sie być najlepszym wyborem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Jak zwykle Polska 20 lat za murzynami, biorąc pod uwage słabość x1900GT, GTO2 w X1800 wydaje sie być najlepszym wyborem. No ale pewnie gto2 bedzie drozsze od gto. Pozostaje kupic HISa i po klopocie. Ladnie sie moduje i kreci :> A i chlodzenie tez jest w miare ciche i wydajne (max jaki widzalem to 52 stopnie a wentyl skrecony na ponizej polowy. Na razie swojeje grafy nie krecilem za ostro bo mi zasilka nie wyrabia (malo A na +12V). Pare postow wyzej jest screen z 3dmarka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość seraf Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 po wymianie 6800gt na 1800xt 512 zauwazylem 2 niepokojace sprawy. Pierwsza to jakosc tekstur. Nie wiem czy mi sie cos w oczach porzestawialo ale w prey, markach sa one jak by wyprane, strasznie blade. Na nv mialy wiecej szczegolow i byly duzo ladniej filtrowane. To samo hdr. Przeszedlem niedawno obvi na 6800gt i hdr byl sporo ladniejszy. Na ati wszystko jest jakies blade i czegos brakuje. Nie pomaga nawet ustawienie anizo w catalystach. Czy problemem jest nie przeinstalowany system po nv ? Pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 No najprawdopodobniej wlasnie tu powinienes szukac przyczyny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labovsky Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Kolego ale tu chodzi o X1800GTO2 nie o X800GTO2... X1800GTO2 na razie w Polsce jest niedostępny... Ups... :oops: A to najmnocniej przepraszam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nostromo Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 (edytowane) Ok właśnie dostałem mojego His'a X1800GTO, wgrac bios po prostu od XL'a czy moze macie jakies lepsze? Ktorego Atiflash'a uzyc? 3.09, 3.12? Edytowane 16 Sierpnia 2006 przez Nostromo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutman1 Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 wszytko jedno - a najlepiej WinAtiFlash 1,06 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chase1 Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 ja z winatiflashem mialem problemy - przy kombinacji z potokami... lepiej na poczatek przeflashowac bardziej tradycyjnym sposobem :] - dos i jechane... to jest przeciez kilka literek... a jak sie pomyli, to poprostu nie zadziala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pewin Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Jon podeślij mi biosa tego na którym wykręciłeś najwyżej - mam grafe chase1. Karta ma potencjał ale albo mój zasilacz już mówi nie albo to wina biosu od xl (brak efektu-12potoków jak było tak jest) pewinfam@wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutman1 Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Nie wiem jak z prawami autorskimi - jak coś skasuje :-) http://rapidshare.de/files/29831377/biosy.zip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Spoko. Przeciez nie bede ich sprzedawal :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutman1 Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Jon podeślij mi biosa tego na którym wykręciłeś najwyżej - mam grafe chase1. Karta ma potencjał ale albo mój zasilacz już mówi nie albo to wina biosu od xl (brak efektu-12potoków jak było tak jest) pewinfam@wp.plOstatnio na forum modne jest zwalanie na zasilacz - 450 W - spoko wystarczy - chyba że masz liquid nitrogen pod ręką Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 No te karty lubia troszeczke pradu pociagnac :D Ale jak pisalem juz 2 razy ja krecilem na Chieftecu 450W i dawal rade Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pewin Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Wielkie dzięki wieczorkiem (w nocy) wyniki.Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutman1 Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 We'll C biore Cie za słowo :-) A własnie Jon co z opkiem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 A lezy sobie na polce. Jeszcze go nie wyslalem :P Nie mam kiedy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutman1 Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 (edytowane) Nie ma to jak lenistwo - daj mi go - moge przyjechac ;-P Edit: (22:27) Wielkie dzięki wieczorkiem (w nocy) wyniki.Pozdr Edytowane 18 Sierpnia 2006 przez gutman1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pewin Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 (edytowane) gutman co sie tak denerwujesz:) Bios na ktorym karta do mnie doszła(od XL 16 pot)mocno ograniczał oc miałem resety freezy zcinki a na koniec arty, a i tak działał na 12pot. na stockowych ustawieniach wyniki wyglądały tak Marki:2k1 29827 niezle 2k3 13280 tyle co 7600gs tez na stocku 2k5 6878 tu juz duzo więcej Jednak szyna 256bit robi swoje Procek2860MHz Probowałem oc i za każdym razem reset. Przyczyną był radiator przyklejony do mosfetów od zasilania ramów-nie przylegał do wszystkich Zdjąłem go i wszystko wrociło do normy. Teraz tak: -do oc w obawie że zabraknie amperków grafie proc opusciłem do 2550 MHz i testowałem tylko 2k5 bo wyniki 2k1(28xxxpkt) i 2k3(15350pkt) przy tych taktach proca bardzo niskie. Na biosie od xl'a udało mi sie max wycisnąc 610/720 i zapusciłem marka 2k5 wynik średni 8588pkt Podnoszenie napięcia nie pomagało a nawet pogarszało sytuację najczęsciej kończyło się resetem. To było wczoraj a screnów nie zamieszczam bo nie ma sie czym chwalic A dzisiaj po zmianie biosa na: "1,2v 550/600mod" poprawa i tu już konkrety Po 1 wieksz stabilnośc Po 2 lepsze oc na rdzeniu 1,25v/na mem def v A na tym obrazku widac wszystko:) To nie jest Koniec (mam nadzieję) ale pojawiły się arty w trzecim tescie(tylko w momencie gdy smok przelatuje nad statkiem-mnóstwo małych kropek). napiecie podniose wyżej(do ilu jest bezpiecznie) ale najpierw poprzestawiam nawiew. To tyle na dziś chciałem 9k i mam tyle ale jutro pewnie dalej będę sie bawił. Pozdr Ps procek do tych testów wrocił w wyższe okolice(jak widac na screnach) pozostałe marki również wkrótce. Edytowane 18 Sierpnia 2006 przez Pewin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 No mecz wasc mecz. Bo brakuje ci jeszcze troszeczke MHz :D Te karty potrafia wiecej :D Duzo wiecej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pewin Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 (edytowane) Ile v dałes karcie i na ktorym biosie kreciłes, a i jakie temperatury bo u mnie dochodzi do 75stC max.(w ciągu dnia co prawda gdy temp otoczenia była ok 28-30st) Edytowane 18 Sierpnia 2006 przez Pewin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Na rdzeniu 1.38 na pamieciach chyba 2.2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutman1 Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 A mi mówiłeś, że 1,38 i 2 :P 9k cracked - jeszcze tylko pare ptk i wynik będzie dobry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Ja osobiscie napiecia na pamieciach nie zmienialem. Moze jeden z biosow od xl,ki mial wyzsze. Osobiscie nawet nie mam jak sprawdzic napicia na pamiatkach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...