Grzechu Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 Kolejna porcja wyników :wink: 3DMark2003 - 18636 3DMark2005 - 10336 I na koniec uwielbiany przez Was 3dmark :lol2: 3DMark2006 - 5017 Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutman1 Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 Musisz się tak chwalić :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 Zaczekaj tydzien :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutman1 Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 a przyjdzie twój C2D :D nie dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 Musisz się tak chwalić :lol: Tylko chwilowo moze ;) Zaczekaj tydzien :> Nawet nie tydzień musi czekać bo ja będe miał Hisa dziś albo jutro i licze na przeskoczenie Grzecha ;) » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « ach ta wrodzona skromność :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chase1 Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 ostatnio widzialem co potrafi 6700 zrobic z 2k1 w poloczeniu z grafa pokroju srednio kretliwego x800gto... masakra - ponad 40k nasmarkalo :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 ostatnio widzialem co potrafi 6700 zrobic z 2k1 w poloczeniu z grafa pokroju srednio kretliwego x800gto... masakra - ponad 40k nasmarkalo :] Tyle że 2001 to inna bajka niż pozostałe. Jeśli chodzi oten konkretny benchmark to zobacz co zrobił wampir na C2D + X800GTO@16pot http://service.futuremark.com/compare?2k1=9039472 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 Hipo ja na powietrzu duzo nie odchodze od Hisa :D No a w 2001 chyba mam nr1 na forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 Tyle, że ja jade no oryginalnym (nie zmienionym) biosie do XL. W wolnej chwili obnize timingi w biosie i sie zobaczy jak memki polecą. No i 16 potoków ogranicza o/c rdzenia. Dla mnie ważne, że na AMD rządze :-P lol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 Zobacze co mój egzemplarz potrafi, jak tylko przyjdzie to pobawie się na AC a jak złapie wolna chwile w pracy to na GPU laduje Abandon Pro i jakieś fajnie radiatorki, całość dostanie 120mm wicherek. Plany ambitne, zobaczymy tylko na co pozwoli potencjał karty. Również będziemy mieli porównanie AMD vs Intel bo ja dysponuje Pentium D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chase1 Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 (edytowane) najbardziem w tym benchu wampira dziwi mnie fakt, ze ja na gt@12p mialem wyzszy wynik w naturze (moje 240fps przeciwko jego 201) - reszta - troszke mi sie oberwalo :] ciekawe ile mial na zwyklym procku. ot - Hipo - dlaczego sprzedajesz tego asusa ? masz cos lepszego na oku ? Edytowane 4 Września 2006 przez chase1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 (edytowane) Z tego wynika że Ty miałeś karte lepiej kręconą, bo pierwsze 3 testy w 2001SE ciagnie cała platforma, natomiast natura obciaza głównie GPU, do tego najwiecej mają do powiedzenia jeszcze stery ( doświadczenia jeszcze z walki na R8500 :] ) ot Sprzedaje póki jeszcze coś wart jest i chce sobie przyszykować support do C2D ;) Edit @Grzechu Twój His ma miedziany radiatorek na mosach czy mi się wydaje ;) ? bo zawsze widywałem czerwone a patrze na fotki od Ciebie i nie wygląda mi to na czerwień tylko na miedź. Edytowane 4 Września 2006 przez Hipo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutman1 Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 (edytowane) A no ;-) a to oszust jeden Edytowane 4 Września 2006 przez gutman1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 (edytowane) Jeśli ktoś byłby miły i mógl mi podesłać na maila hipo@pccentre.pl oryginalnego biosa oo X1800xl Hisa to poprosze, moze być też sławny biosik od jonathana. Próbowałem sciagac z linków podanych w Faq i winrar wypluwa mi za każdym razem że archiwum jest uszkodzone. Edytowane 4 Września 2006 przez Hipo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 Jak mnie ktos nie uprzedzi to jak wroce do domu to ci podesle. Ktora wersje?? Light czy kamikaze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 Twój His ma miedziany radiatorek na mosach czy mi się wydaje ;) ? bo zawsze widywałem czerwone a patrze na fotki od Ciebie i nie wygląda mi to na czerwień tylko na miedź.To jest pseudo miedź od HIS'a - anodyzowane aluminium Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 Jak mnie ktos nie uprzedzi to jak wroce do domu to ci podesle. Ktora wersje?? Light czy kamikaze? Poprosze lekką, kamikadze sobie można zrobić softwarowo ;) To jest pseudo miedź od HIS'a - anodyzowane aluminium A już myślałem ze zrobili takie coś jak w X1950XT czyli jednak Cu, no nic najwyzej zapakuje tam coś większe :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 Jeśli ktoś byłby miły i mógl mi podesłać na maila hipo@pccentre.pl oryginalnego biosa oo X1800xl Hisa to poprosze, moze być też sławny biosik od jonathana. Próbowałem sciagac z linków podanych w Faq i winrar wypluwa mi za każdym razem że archiwum jest uszkodzone. Poprawione FAQ znajduje sie na pierwszej stronie. Niedzialajace zalaczniki, sa juz podlinkowane na nowo, a z wszystkie ZIP'y zostaly przepakowane WinZip'em 10 (tnx Hipo za info ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutman1 Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 Wow - wreszcie ;-) A ja dalej nie ma grafy :lol: kuciłem się godzine w sklepie a oni i tak mnie odesłali z kwitkiem : 21 dni ROBOCZYCH ! eh ... debilizm, kretynizm itp... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chase1 Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 to ile ty juz w koncu dokladnie czekasz na ta grafe ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutman1 Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 dokładnie 20 dni roboczych a ogółem 28dni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 Mozecie dopisać do listy kolejnego modowalnego His'a, wgrałem narazie biosik od SaphireXL ale grafa ciagle jest rozpoznawana jako GTO mimo ze w AtiTool pokazuje teraz 16 pipelines no i nie moge aktywować w nim zmiany napiecia, mam dosypozycji tylko zegary. Próba zmiany napiecia w overclokerze wywala jakis error i zwis. Zrobie wieczorkiem sysa od nowa i zobacze co jest. Narazie stery od ati ale zapodam Warcrafty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chase1 Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 ok - to amm do was takie pytanie - co Waszym zdaniem nazywacie "dniem roboczym" - bo ja rowniez soboty... a w niektorych sklepach - pon-pt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 dokładnie 20 dni roboczych a ogółem 28dni Z tego co wiem to po 14 dniach powinienes miec informacje co jest z karta i co z nia zrobia (dziala to dla w miare nowego sprzetu). Pojdz i sie dowiedz co jest grane. Powiedz ze minelo 21 dni od czasu i chcesz wiedziec czy dostaniesz nowa grafe czy naprawia stara. Na Twiom miejscu ubiegalbym sie o zwrot kasy. Powinno sie udac. Powolaj sie na przepisy federacji konsumenta. PS Z serwisami trzeba krotko. Oni zeruja na tym ze zwykli ludzie nie znaja przepisow. Zadzwon do federacji konsumenta. Koniec OFF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 Udało mi sie uruchomić regulacje napiecia, pomoglo ponowne przeflashowanie karty, tym razem z uzyciem napierw pustego biosa :) Mam pytanie do posiadaczy Hisa, jak było z OC waszych kart na fabrycznym chłodzeniu? bo u mnie jakas tragedia jest, niezaleznie czy podnosze napiecia to nie moge przekroczyć 570/590 MHz odpiwednio na rdzeniu i pamieciach. Oczywiscie 16p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 Szukaj moich postów w tym topicu - strona 18 bądź 19 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 (edytowane) Zlokałem, zbadałem i widze ze moje 8,8k w 3D05 przy 579/579 to całkiem przyzwoity wynik. Szkoda tylko ze z OC tak cieńko. 2001SE :] http://service.futuremark.com/compare?2k1=9041524 co ciekawe wyprzedziłem jonathana jak narazie :D mimo ze taktowania smieszne raczej Edytowane 6 Września 2006 przez Hipo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutman1 Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 PARANOJA!! Kase oddali, a ja nie mam co kupić (Allegro odpada) NIC TYLKO 7600 a z radków najniższym model we wrocku to 1800xt :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 Może poczekaj "chwile" i weź 7900GS :rolleyes: Prawdopodobna cena to okolice 750zł :) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutman1 Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 Nie toleruje nvidii :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...