Curly18 Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 a moze karta wysypuje arty i dlatego 3dmark05 obniza pkt z powodu arty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mery Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 (edytowane) Sprawdzalem: 625/675 1,2/2V = 8557 60*/66* 645/702 1,3/2,1 = 8694 65*/73* Wrzucajac 675/735 wybilo 8534. EDIT @Curly18 W max 675/747 karta jest 100% stabilna 3godz pod scan artfiacts z ATItool + wszystkie 3dmarki i moje godziny grania w STALKERa i Company of Heroes gwarantuja mi stable ani jednego arta nie widzialem. Dzis zmienilem takty i gralem w CoH przy 600/650 i mialem avg benchem z frapsa o 8fps wyzsze niz przy 675/747. Dziwne jak dla mnie Edytowane 3 Czerwca 2007 przez Mery Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mery Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2007 (edytowane) Witam Mam problem z TV-OUT. Podlaczam sie przez przelotke S-video->chinch (3szt). Kabelek mam chinch-chinch. Podlaczam sie pod zielony wykrywa mi TV ustawiam sobie wszystko wideo pelnoekranowe i gra tylko ze mam czarnobialy obraz. Zamykam CCC i przepinam sie na zielona wtyczke i mam kolor. Reset kompa i pod zielona wykrywa mi HDTV i robi krzaki na TV. Co zrobic zeby dzialalo na niebieskiej w kolorze lub na zielonej jako TV? Probowalem z wylaczaniem autowykrywania ale tez nic. Tv to jakis 10latek Daewoo 25". Przelaczalem tryby PAL/NTSC i tez nic to nie zmienilo. Edytowane 12 Czerwca 2007 przez Mery Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiMazaki Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 Ja wiem że no risk no fun, ale chciałby się mniej więcej zapytać jakie wartości napięć są jeszcze w miarę normalne dla Hisów do normalnego uzytkowania na codzień, bo miałem ochotę powalczyć o wyższe zegarki ;) Narazie posiłkowąłem się sygnaturkami :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 (edytowane) Witam Mam problem z TV-OUT. Podlaczam sie przez przelotke S-video->chinch (3szt). Kabelek mam chinch-chinch. Podlaczam sie pod zielony wykrywa mi TV ustawiam sobie wszystko wideo pelnoekranowe i gra tylko ze mam czarnobialy obraz. Zamykam CCC i przepinam sie na zielona wtyczke i mam kolor. Reset kompa i pod zielona wykrywa mi HDTV i robi krzaki na TV. Co zrobic zeby dzialalo na niebieskiej w kolorze lub na zielonej jako TV? Probowalem z wylaczaniem autowykrywania ale tez nic. Tv to jakis 10latek Daewoo 25". Przelaczalem tryby PAL/NTSC i tez nic to nie zmienilo. Wydaje mi się że nie masz takiej koncóweczki małej żółtej w zestawie. Do starego tv nie zda Ci się na nic ten kabel 3 czinczowy. Ewentualnie taki wynalazek http://allegro.pl/item203983660_euro_compo...akosc_w_wa.html Edytowane 18 Czerwca 2007 przez Gregor1230 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 Ja wiem że no risk no fun, ale chciałby się mniej więcej zapytać jakie wartości napięć są jeszcze w miarę normalne dla Hisów do normalnego uzytkowania na codzień, bo miałem ochotę powalczyć o wyższe zegarki ;) Narazie posiłkowąłem się sygnaturkami :)) Na WC dawalem okolo 1,35 na rdzen i 2,1 na pamieci (na pamieciach radiatorki miedziane). Nie bylo problemowow. Blok to F2G tempy byly okolo 4--45 stopni idle i 50-52 stres. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackwhite Opublikowano 15 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2008 Kupiłem dzieciakom tą kartę i chcę zmienić bios od XL.Teraz pytanie czy nie ma różnicy od jakiego XL'a ten bios będzie? czy trzeba od tego samego producenta? Kolejna sprawa - czy można to z pendrive zrobić - nie mam takiego wynalazku jak stacja dyskietek :P I jeszcze jedno czy można to zrobić w prostszy sposób , jak ten podany w pierwszym poście? np: zgrać BIOS na pena , odpalić z DOS'u i wpisać atiflash -p f 0 XL1.BIN Nigdy tego nie robiłem więc prosze o wyrozumiałość :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...