Xtreme Addict Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 2470549[/snapback] No wlasnie wcale nie musza byc takie same. 5 faz zasilania itd. Ale zawsze mozna zaryzykowac ;] Moj proc topadaka 3520 i koniec ;/ A max spi/max screen? i max prime stable? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 Jakies Pi 1MB nawet zapuszczalem Screena tez mam w domku [; Mialem do HWbota dawac ale z 15.2xx to wstyd [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 Współczucia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 Mam nadzieje ze ten co jedzie do mnie jest lepszy [; Cholerka, koles co odkupil ta karte ode mnie gdzies wyjechal :( I jak mam teraz katowac jego karte?? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chase1 Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 ale macie provblemy... ja ma proca @ 3,4ghz i sie ciesze :P a tak swoja droga - Xtreme Addict - bardzo ladny wynik. musze kiedys zobaczyc czy u mnie male tweakowanie windy cos pomorze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zastanawiam się czy robić vmoda na mojej grafie... Myślę, że mi to da parenaście MHz więcej na GPU... hmm muszę obczaić te PCB, ale na "oko" się zgadza :wink: tylko przy moim talencie... :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 Xtreme Addict Gratulacje wyniku. W koncu sie cos dzieje w tym temacie :D Jeszcze z kszonkiem powalczymy o ladny wyniczek. PS mozesz podac swoje timingi na pamieciach z Atitool'a. Bylbym wdzieczny. Robie porowananie timingow w roznych biosach i probuje znalezdz zloty srodek. :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 Parę stron wcześniej podałem alphy z biosu, gdyż w Atitoolu za każdym razem są inne :| (i poprostu przestałem się tym bawić :) ). Bardzo dziękuję za gratulacje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 8800GTS ---> cya ---> Driver Cleaner ---> X1800GTO witamy :D 56k w mojej ulubionej grze ;) czyli 01 - 735/1400MHz@3800MHz. Bedzie format, bedzie wiecej. XA - zacznij wyniki poprawiac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 Skad zes tego X1800 wygrzebal?? Zaraz znajde jakas rive na pci i pobije rekorda ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 jak dasz lepszego proca to będzie poprawa :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chase1 Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 DEVILEK - jak ty to zrobiles na tak niskich takltach ? w prawdzie gpu niezle, ale pamieci ?!?! i 56k ??????? wow gratki moze sie ktos podzieli jak modowac winde na ktorego smarka ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 Proc daje duziooooooooooo. Bardzo duzo. [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 Hmmmmmmmmm Xtreme Addict Co to jest dokladnie za karta?? Nie podoba mi sie Twoj orb z 3d2001 jakim podaje ze karta ma 512mb a to za duzo. Zrob fotki karty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 ja [ciach!]le, orb jest z[ciach!]y... teraz nie mam aparatu. To moze inaczej, zrobie screena z 12 potokami i iloscia pamieci w atitoolu + wynik w 3dmarku oks? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 Ze tez wczesniej tego nie widzialem ;] Xtreme Addict Graphics Chipset ATI RADEON X1800 GTO Driver Name Radeon X1800 Series (Omega 3.8.291) Driver Version 6.14.10.6635 Video Memory 512 MB Moja skromna osoba Graphics Chipset ATI RADEON X1800 GTO Driver Name XTreme-G Radeon X1800 GTO Driver Version 6.14.10.6631 Video Memory 512 MB Wiec nie widze zadnych bledow. ORB przeklamuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 A już w akcie desperacji zrobiłem zdjęcia aparatem w komórce :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 Daj spokoj ;] Mi kiedys ORB zapodal Durona 4200MHz a to byl Barton puszczony na 2400MHz Jak on to wykrywa, zapisuje to nie mam pojecia ;] PS Zdjecia mojego PCB w faqu. Zeby nie bylo hahahaha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 (edytowane) Hmmmmmmmmm Xtreme Addict Co to jest dokladnie za karta?? Nie podoba mi sie Twoj orb z 3d2001 jakim podaje ze karta ma 512mb a to za duzo. Zrob fotki karty. lepiej szerloku sprawdz dlaczego Ty masz taka slaba wydajnosc, a nie szukaj u XA dodatkowych mb ;) Edytowane 17 Stycznia 2007 przez kszonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 DEVILEK - jak ty to zrobiles na tak niskich takltach ? w prawdzie gpu niezle, ale pamieci ?!?! i 56k ??????? wow gratki moze sie ktos podzieli jak modowac winde na ktorego smarka ? Pamieci trzeba bedzie pogonic bo fajnego kopa daja ;) Jak zrobione ? Troche proc + sztuczkensy :D A system juz tak zasyfiony, ze szkoda gadac :/ @Jon - to jest ten stary Powercolor 12 potokowy, nie modujacy sie :lol: Aha zapomnialbym - temp GPU idle 12C, stress 22 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 Czym to zes chlodzil?? Modujacy, niemodujacy wynik ladny :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 Czym to zes chlodzil?? Modujacy, niemodujacy wynik ladny :D Do graf mam chillerka ;] Jak mi sie zachce to poskladam Commando ( poskladam znaczy dodam pare elementow :lol: ) i grafe zmoduje, bo memki cos kulawo lataja :? btw: wczoraj P5W udawala martwa, w koncu po wielu rozlozeniach czyszczeniu biosu itp, wyciagnalem z niej kosc biosu, wsadzilem po chwili i co ? I dziala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 Heh. Podczas @ zawsze sa jakies ofiary. Ale jak na tego padalcowatego PowerCOlora to wyniczek 1 klasa Pamietam jak sie cieszylem z przekroczenia 50K a tu juz prawie 60 :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chase1 Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 qrde - no dobra a co to za tricki ? - podpowiedz chociaz :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 DEVILEK bo już się pogubiłem :D To ile masz obecnie marków w 01SE? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 On sie tu pokaze dopiero jak 60k przekroczy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 Póki co podbijam stawkę do 57220 marków :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2007 Fajnie ;) Przynajmniej jakas zabawa bedzie. Commando power up ! :) Wiec na wysokim FSB sobie polecimy, jak mobo focha nie strzeli :lol: Tak hmm 59/60k byloby ok <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2007 nie nie nie 60.001 byloby dopiero ok [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chase1 Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2007 no powiedzcie jak przygotowac sysytem do zabawy ! :P bo tak to nierowna walka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...