Gość pawel555 Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Witam Mam zamiar kupic taki sprzet: epox 8kda3I = 220 zł SMEPRON 2600 BOX = 265 zł s.754 do tego 512 ram, grafika 9600SE, HDD, 2xDVD. Nie bede podkrecal. W przyszlosci moze wymienie grafike i dokupie 512 ramu. Chodzi mi o jakis tani i dobry zasilacz. Do 100zl. Ewentualnie jakas buda z zasilaczem do 150 zl. Nie chcem ryzykowac i podlaczac do noname ktorego obecnie posiadam bo jedna plyte juz zjaralem :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Jak Ci się uda to Chieftec 360W a jak nie to Fortron. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawel555 Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Chieftec 360W jest troche drogi, a Fortrona nie mozna chyba nowego kupic. Moze jakis obudowa z zasilka wyjdzie taniej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuzz Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 nie wiem jak jest z socket 754, ale masz na plycie zlacze p4, czyli proc idzie z 12V, wiec moze NOWY fortron tha-p z podwojna 12v 350W? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Jak to nie można go kupić ?? Na allegro są aukcje - thx fuzz za wyręczenie w szukaniu ;) Ostatnio widziałem aukcje gdzie było 178 sztuk do sprzedania ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...