behap Opublikowano 4 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2002 witam, mam nastepujacy problem, kedys uzywalem avp 3.0 i wszystko bylo cacy, niedawno zainstalowalem 4.0 i hmmmm caly czas wiesza system tj 100% zajetosci procesora, wylaczylem na min wszsytkie monitorowania i to samo, po zmianie na 3.5 tez wystepuje ten objaw ;( testowalem na w2k i wxp moze ktos ma jakis pomysl co z tym zrobic?, to niemozliwe zeby kaspersky wypusil nieuzyteczny pogram etc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Furmek Opublikowano 4 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2002 cos masz nie tak.. ja juz 3 razy instalowalem Xp. w ciagu 12 godzin.. :P i powiem ze wiele zalezy od instalacii.. mam teraz AVP czy jak tko woli KAV 4.0 pro.. trial oczywiscie ;) i urzycie procka 0 - 1% PS chyba chodzi o urzycie procka a nie zurzycie.. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOala Opublikowano 5 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2002 U mnie też idzie OK, spróbuj inną wersję tego softu- np zaciągnij demo z www.avp.pl konkretny plik jest tu ftp://ftp.kaspersky.pl/pub/releases/windo...PersonalPro.zip UWAGA 12,3 MB wersja 4.0 Personal Pro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...