th0rax Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Mam graficzną Palit radeon x1600Pro Gold i wentylatorek zamontowany na niej bardzo hałasuje. Chciałbym go zmienić na coś wydajnego i cichego. Chciałbym się dowiedzieć na jakie mam je wymienić. Wiem że zelmany są dobre, ale wogóle nie mam pojęcia jakie modele i za jaką cenę. Chciałbym coś w miare taniego ale droższym też nie pogardze. ;] Z góry dzięki za odpowiedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość alepajonki Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Pasywne: Aerocool VM-102 [99 zł] Aktywne: AC Accelero X2 [87 zł] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertoudi Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Evercool Turbo2 ,pentagram xc-80Cu albo arctic acceleroX2. Cena tych trzech bardzo zbliżona chociaz na allegro jest taniej accelero http://www.allegro.pl/item94745183_arctic_...e_wydajny_.html. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość alepajonki Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Jeśli nie podkręcasz karty nie ma nic lepszego niż AeroCool VM-102 ;) 0 dB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreenGo Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 hmm a ja myślałem, że AC Accelero X2 jest do kart x1800/x1900 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość alepajonki Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Tak pisze w opisie, ale jest wysokie prawdopodobieństwo, że pasuje jak ulał na wszystkie X1###. A jeśli nie to niech kupuje AeroCoola - będzie miał przynajmniej ciszę ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
th0rax Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 oki dzięki wielkie choć spodziewałem się niższych cen tego chłodzenia ;] a jak już coś kupie to takie chłodzenie które pozwoli mi pobawić się z O/C ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...