nevpl Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Konkurs TOP WEB KWIECIEŃ 2006 wystartował. Prosimy o zapoznanie się z opisem konkursu oraz regulaminem. W dziale regulamin znajduje się formularz zgłoszeniowy. Termin zakończenia przyjmowania zgłoszeń - 25.04.2006. Zachęcamy do wzięcia udziału Strona konkursu http://nev.pl/topweb/ Strona serwisu www.nev.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SimooN Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 (edytowane) Wybacz kolego, ale jeśli taki "konkurs" organizuje strona mająca dwóch użytkowników to nie jest nawet śmieszne ... to jest żałosne. Edytowane 2 Kwietnia 2006 przez SimooN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Leżę i kwiczę.. Chłopaki sie osmieszają.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Czas sie ogarnac i spojrzec na to bardziej krytycznie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Fajna szata graficzna :lol: Jak możecie się tak naśmiewać z twórców konkursu. To Wy nie wiecie, że to jest jeden z lepszych sposobów przyciągnięcia tłumu internautów? Jeszcze tylko czekam, kiedy stronka zostanie wystawiona na allegro w celu zyskania prestiżu i oglądalności :lol: Czy to nie za dużo ironii na jeden raz? [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nevpl Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 (edytowane) Czytając powyższe komenatrze uważam ze nie wszyscy tutaj piszący mają przeciętne IQ. Dla tych mądrzących się z przodu wpisz sobie w google nev.pl to sobie zobaczysz. Serwis powrócił po 1 rocznej przerwie a to ze 2 osoby na forum tylko dlatego ze stare forum się nie zachowało. Więc zamiast pisać głupie komentarze lepiej ruszył byś myszką na nev.pl i przeczytał sobie historie. Pozdrawiam Edytowane 3 Kwietnia 2006 przez nevpl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Wiesz co oznacza roczna przerwa w dzialaniu strony? To tak, jakby dopiero co powstala.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 A ja Ci tylko napisze, że zanim popełniłem swojego posta, to "porozglądałem" się trochę po stronce. W historii byłem i wcale mnie nie przekonuje, to że mieliście przerwe czy coś. Już nie jeden vortal próbował "podnieść się" z kryzysu, itd. Najlepszym przykładem jest chyba koder.org.pl, który był kiedyś jedną z lepszych stron o php. PS. Zmieńce ten beznadziejny fioletowy kolor. PSS. Żebyś już nie odnosił się do naszego IQ, to życzę powodzenia w reaktywacji- szkoda, że zaczęliście złą drogą; to właśnie dlatego te komentarze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 nevpl, swoje wywody dotyczące IQ użytkowników Tweak'a zachowaj dla swojej dziewczyny, czy Babci. Może się okazać, że przestaniesz być członkiem tejże grupy debili. Aż się o to prosisz. EOT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pLi5k3n Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Co do pozycji strony w Google to w zasadzie żaden problem. Mój znajomy ze studiów amatorsko zajmuje się pozycjonowaniem i wiem, że to żadne wielkie osiągnięcie. Co do konkursu, to śmieszne dla mnie jest, że biorą w nim udział (czytaj: mogą brać w nim udział) strony tworzone na mazie CMS'ów :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...