und3r Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Wie ktoś moze gdzie dostanę zaczepy do zamocowania satelitek Creative na ścianie? Nie dodają ich do zestawu, a w sklepach komputerowych/rtv rozkładają ręcę:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jenot Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Powinieneś gdzieś znaleźć, ale zapłacić możesz więcej niż za same głośniki (gdzieś widziałem ceny stojaków). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 A gwozdzie nie starcza? ;) Powinny tez pasowac dowolne inne uchwyty do glosnikow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaL Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 kolki rozporowe i sprawa zalatwiona :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Powinny tez pasowac dowolne inne uchwyty do glosnikow.W sumie mogą byc dowolne, jeno pasować muszą do takich sprytnych otworów na głośnikach ;) (Otworem jest tylko to szare, jakby ktos nie wiedział:>) Gdzie więc mogę kupic dowolny uchwyt do zamocowania satelitek na ścianie?:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exe1987 Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Normalnie nabijasz na główke od wkręta/gwoździa. Spróbuj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meme Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Normalnie nabijasz na główke od wkręta/gwoździa. Spróbuj.Tak jak powiedział przedmówca. Jak miałem Creativy to w ścianie zamontowałem sróbę o średnicy 8-10mm w kołku rozporowym i zero problemów. Głośniki są dosyć lekkie więc nie trzeba wiercić głęboko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 und3r, dales rysunek do gory nogami ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 und3r, dales rysunek do gory nogami ;):lol: Oj tam, czepiasz się ;) . Chyba dam sobie spokoj z ładnymi zaczepami i sięgnę po metody bardziej prowizoryczne:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...