ArthJ Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 chyba dobre forum ;) czesto wam sie zdarza ze w poczcie dostajecie wirusy? ja w ciagu ostatniego tygodnia chyba z 10 razy. mam zainstalowanego nortona i on mi sprawdza poczte ale czy widzi wszystko to nie wiem. jak temu zapobiec? tez dostajecie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 raz jakis profesor u mnie na uczelni rozeslal studentom wirusy. zawirusowal tez komputery w szkole... teraz juz nie dostaje, moj provider sie o mnie troszczy w tym wzgledzie. BTW. Chyba zle forum... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 Ja dzisiaj dostalem, i wczoraj i chyba tydzien temu ;) Norton broni ! :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Ja jeszcze nie dostałęm wiruska hmm amoże o tym nie wiedziałem jakkolwieg by nie było to nic się nie działo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 zdaza sie nie zaprzeczam ale bardzo zadko :> nawsze nav dziala :> przynajmniej tak mi sie zdaje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kareem Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 u mnie na lanie kraza cale mnostwa virkow i chyba nie mam tygodnia (a moze nawet dnia) zebym nie zostal jednym z nich obdarowany. zreszta przysylaja tez z innych zrodel. na szczescie norton staje na wysokosci zadania :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Ja tez jeszcze nie dosalem ale Nortonik tez dziala, oj dziala, przydaklby sie jeszcze nowszy firewall, w koncu trza bronic sie przed hakerami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 taaa a sprubujcie odinstalowac nav i zainstalujcie kaze :D przy okazji sciagnijscie kilka plikow :D ciekawe po jakim czasie bedziecie musieli formata robic ;) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...