Shakell Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Cz to możliwe żeby Rivka Tnt2 z 32 mb ramu mogła być lepsza od GF 2 mx 400 z 64 mb?? Naprawiałem kolesiowi kompa właśnie z GF i chciałem sprawdzić tą kartę w 3D marku 2001 i 2000. Na żadnym z nich nie ruszyła - wyświetlał się komunikat że jest za słąba i żeby użyć starszego 3D marka. A moja riva z 32 mb ramu chodziła i na 2000 i na 2001, punktów uzyskiwała ile uzyskiwała ale były. Czy do chłodzenia tego GF wystarczy radiator 40x40x10?? Bo grzeje się on niesamowicie już w ciagu pierwszych 5 minut pracy, i zmula mi kompa. A koleś którego kompa musiałem naprawiać używał go już kilka lat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 bajki.. riva dostaje ogromne baty od kazdego geforca (od 256 poczynajac) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakell Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 No ja piszę co widziałem - a widziałem że 3d mark nie chciał ruszyć na tym 2 mx 400 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 napewno jakiś błąd w sterach albo coś podobnego, a co do chłodzenia to powinno wystarczyć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakell Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Wiem że powinno ale nie wystarcza!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 no to jak sie grzeje to zamontuj jakis 40mm wentyl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stregobor Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Pelna rivka tnt2 potrafi wyprzedzic GF 2 MX 200 i to jest fakt potwierdzony. Niestety przegrywa z nim w aplikacja wykorzystujacych T&L poniewaz rivka tak owego ine posiada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Mój ostatni 128 bit 2MX od Creativa na PCI był wogóle bez chłodzenia i chodził spoko na ok. 188 MHz :) Żadna riva nawet w wersji Ultra nie podchodzi do nawet 2MX200, no, chya, że piszemy o takich wynalazkach jak 2MX100, wtedy jest lepsza :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Nic nie zastąpi geforce'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...