Łuki85 Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 (edytowane) Football Manager 2006 vs. Championship Manager 2006 Która gra waszym zdaniem jest lepsza? Wpisujcie uwagi dotyczące tych gier. Edytowane 13 Kwietnia 2006 przez Łuki85 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 wedlug mnie football manager bo w championchip manager nie gralem B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ja121 Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Jesli chodzi o menagery wydane do tej pory to zdecydowanie bezkonkurencyjny jest Football Manager 2006. W Championship Managerze podobal mi sie tylko sposob przedstawiania meczu z tzw. trybu izometrycznego (mowie o CM 5 ). W CM 2006 jeszcze nie gralem, ale z tego co slyszalem, to nie zapowiada sie nic rewelacyjnego - taki porzadny manager :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pazdzioch Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 nie ma ktos spolszczenie do Chamiponship Manager 2006?? a co do tematu to w Football Manager nie gralem a CM mi sie bardzo podoba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łuki85 Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Dla mnie najlepszy jest FM odpaliłem CM i po jakimś czasie wywalili mnie z klubu a nawet sezon się nie zaczoł. Kompletna kicha :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łuki85 Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 (edytowane) >>>SPOLSZCZENIE DO FM06<<< Edytowane 13 Kwietnia 2006 przez Łuki85 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 (edytowane) Spolszczenie do CM 06 ma wyjść podobno już pojutrze :D Nie wiecie może dlaczego gra (CM 06) ciągle mi się wiesza :angry: . Gdy klikam wstecz, to strzałka zaostaje na tym miejscu i się nie rusza i pojawia się druga strzałka, na którą nie reaguje gra :cry: . Ogólnie lipa. Czekam nawet klikanście minut, nie pomaga nawet ctrl-alt-del. Jedynym wyjściem jest reset <_< . Help. Edytowane 18 Kwietnia 2006 przez _1t_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...