Śledziu Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 Witam chcialbym sie dowiedziec czy istnieja jakeis serwisy ktore pokazuja jak krok po kroku zudowac sobie Blok wodny (np. takiego atlantisa) ? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lebioda Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 tak a to adres: www.użyj.opcji.szukaj.a.dowiesz.się.wszystkiego.pl :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr K Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 jest taki jeden tu... hehe kiedys w ktoryms poscie odpisalem dokladnie jak latwo i przyjemnie lutowac bloki, ale jak niechcesz sobie psuc zabawy to palnicekw dlon i dawaj, mi wymyslenie dobresj skutecznej metody zajelo ok 2h... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 jest taki jeden tu... hehe kiedys w ktoryms poscie odpisalem dokladnie jak latwo i przyjemnie lutowac bloki, ale jak niechcesz sobie psuc zabawy to palnicekw dlon i dawaj, mi wymyslenie dobresj skutecznej metody zajelo ok 2h...Racja :D zanim nauczysz się lutować to trochę czasu minie :wink: a co do metod jak wykonać samodzielnie taki bloczek to poszukaj. Ja conajmniej 5 razy opisywałem jak wykonywałem mój bloczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śledziu Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Witam wlasnie czytalem zajelo mi to wszystko z jakeis 1.5h ale jestem :D pozdraiwam ps gdzeie moge dostac uszczelki do bloku? czy musza byc one jkaies specjalne ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Witam wlasnie czytalem zajelo mi to wszystko z jakeis 1.5h ale jestem :D pozdraiwam ps gdzeie moge dostac uszczelki do bloku? czy musza byc one jkaies specjalne ? Konkret do jakiego bloku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śledziu Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Witam np. chcialbym sobie wstawic do bloku plekse. to jakiej mam uzyc uszczelki? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 ja tez bede robil bloka na cpu gpu i ramy na karte graf tesz..... a nie wiem czy bedzie to kuchenka gazowa+lutownica czy palnik....trzeba wprawy duzej aby robota szybko szla Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Witam np. chcialbym sobie wstawic do bloku plekse. to jakiej mam uzyc uszczelki? Pozdrawiam Ta uszczeleczka u mnie jest dociśnięta do miedzi przez plexi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krizz Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 amoniak: bez urazy, ale napisales 2 posty, a nadal nie udzieliles odpowiedzi na pytanie... Napisz, co to za uszczelki, gdzie ich mozna szukac itp. Sam wlasnie robie blok i takie rzeczy takze mnie bardzo interesuja. krizz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 amoniak: bez urazy, ale napisales 2 posty, a nadal nie udzieliles odpowiedzi na pytanie... Napisz, co to za uszczelki, gdzie ich mozna szukac itp. Sam wlasnie robie blok i takie rzeczy takze mnie bardzo interesuja. krizz W sklepie motoryzacyjnym i z artykułami gumowymi Ta uszczelka to oring 48x2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zembol Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 hm pod taki oring proponowla bym zrobic podtoczenie , jezli blok jest kwadratowy to potrzeban bedzie tokarka z uchwytem 4-szczekowym. Nie powino to zajac tokarzowi wiecej niz 5 mniut ( za piwko zrobi napewno ).Jezeli chodzi o Łódź i okolice to na ulicy włókienniczej jest sklep "Uszczelka" :) maja tam ogromny wybor uszczelek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śledziu Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Witam Moze sei wypowiecie na temat mojego "starego" bloku opis mojego bloku pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...