Gość lechu1777 Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Witam. Mam winampa najnowszego czy tam o 1 wersje starszą i chciałem wiedzieć czy da się zrobić tak żeby przy starcie winampa automatycznie włączała się wybrana playlista? Bo u mnie ktoś inny włącza 1 mp3 i potem jak włączam winampa to na liście jest ten utwór, zamiast mojej długiej playlisty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dheus Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Czy zamiast odpalać winampa nie lepiej by ci było odpalić wcześniej zapisaną playliste zawierającą twoje utwory? Na dole okienka ze spisem utowrów knefel List -> Save ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 No mam zapisaną :) Ale jak wlaczam winampa to nie włącza sie lista tylko ten jeden plik, musze brać List/load czy jak to idzie :) A winampa wlacza przyciskiem media na myszce i mi wygodnie tak jest,ale potem to load playlist eh :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dheus Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Przecież jak uruchomisz plik z playlista to uruchomi automatycznie się winamp i utowry z tej playlisty zostaną załadowane. Chyba, że nie masz zaznaczone żeby pliki o rozszerzeniu *.pls i *.m3u były domyślnie uruchamiana przez winampa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 No mam ale przycisk na myszce otwarza winamp nie playliste plik z playlistą :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 (edytowane) o czym Ty rozmawiasz? Kliknij 2x na plejlistę to Ci sie właczy winamp i bedzie grał tą plejlistę... :> Edytowane 3 Kwietnia 2006 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Playlista na pulpicie i wszystko gra :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Nikt mnie nie rozumie...taki głupi to ja nie jestem i wiem ze moge nacisnąć plik *.pls i się wlaczy i bedzie grac, ale ja chce wlaczac winamp myszka(przyciskiem "media") bo mi tak wygodniej, i co wtedy? pliku tym nie wlacze tylko moge wybrac jaki odtwarzacz ma byc wlaczony...noi sie pytam czy mozna ustawic defaultową playliste? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 (edytowane) Normalnie to chyba nie, mieć tąliste na pasku szybkiego uruchamiania też jest wygodnie ;) Aha, sorry jeśli Cię uraziłem (nie chciałem żebyś wyszedł na debila albo coś...) Edytowane 4 Kwietnia 2006 przez v.e.n.o.m Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Spoko luz. No właśnie tak myślałem zeby wpakować na pasek, bo inaczej się nie da, nie moge ustawić pliku pod mysze :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 "c:\Progra~1\winamp\Winamp.exe plejlista.m3u" wpisz to jeśli się da dodać parametr do programu... Jeśli nie to stwórz plik .bat i wklej tam sieżke_do_winampa [spacja] śceizka_do_plajlisty i podaj temu progmamowi.. chyba ze on jakiś dziwny.. :) Jesli nie media to moze ma wybór zewnętrznego programu do uruchoaminia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Jak wpisuje w "element docelowy" \Winamp5.11\winamp.exe Lechu Playlist(new).m3u (lub *.pls) to włącza sie winamp z plikiem o tej nazwie i nie da się nic z nim zrobić...W programie moge ustawić jaki player ma otworzyć ale wybrać pliku *.exe nie moge, sama lista się zapełnia w zależności od tego co ma zainstalowane. Coś może jednak z tym parametrem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 a moze tak parametr ze spacjami weźmiesz w cudzysłów? :) Jak plejliste masz w formie Lechu Playlist(new).m3u to winamp interpretuje to jako 2 parametry rozdzielone spacją... spróbuj tak : \Winamp5.11\winamp.exe "Lechu Playlist(new).m3u" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Boone Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Nie chciałem zakładać nowego tematu - Co zrobić żeby ustawić płynne przejścia pomiędzy utworami i np. wtedy gdy przewinę o kilkanaście sekund dany utwór ? Przeszukałem już wszystko i nic :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Preferences -> Output -> DirectSound output -> zakladka Fading Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Boone Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Preferences -> Output -> DirectSound output -> zakladka FadingDzięki wielkie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenny-f Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 albo po prostu zainstaluj foobara i zrob kilka playlist chociaz w winampie z tego co pamietam tez mozna zrobic kilka playlist Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wodnikpl Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Preferences -> Output -> DirectSound output -> zakladka Fading No i co dalej ? Bo nie za bardzo wiem co zrobic :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Z listy wybierasz moment przejscia, ktory by Cie interesowal (np. przy starcie utworu, podczas przewijania, pauza etc.), zaznaczasz mu Enabled i ustawiasz czas przejscia (jesli domyslny czas podany na gorze w tej samej zakladce nie jest takim, ktorego bys chcial). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wodnikpl Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Z listy wybierasz moment przejscia, ktory by Cie interesowal (np. przy starcie utworu, podczas przewijania, pauza etc.), zaznaczasz mu Enabled i ustawiasz czas przejscia (jesli domyslny czas podany na gorze w tej samej zakladce nie jest takim, ktorego bys chcial).Eh nie zabardzo rozumieim :mur: :( Mozna jakos jasniej ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Hmm.. trzeba bylo uczyc sie jezyka ;P Czy ta zakladka wyglada u Ciebie tak? Jesli tak no to wybierasz z listy np. zdarzenie "on start" (wcisniecie Play i chyba przelaczenie sie na nowy utwor po skonczeniu poprzedniego). Pod lista zaznaczasz Enabled i juz masz fade na starcie utworu wynoszacy 333ms. Jesli chcesz zmienic ten czas to zaznaczasz ptaszka ponizej i dowolnie ustawiasz czas ile ma trwac fade. Pozostale zdarzenia robi sie analogicznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 PelzaK Jak tak zrobie to włącza mi playliste moją, ale oprócz tego włącza mi okno "open playlist" z wyborem playlisty <LOL> ??? :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...