azyl Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 (edytowane) Witam Mam na kompie 2 konta : administratora i zaawansowanego użytkownika, zainstalowałem program do oblugi telefonu, jednak nie da sie go obslugiwac z poziomu zaawansowanego uzytkownika ( wlasciwie to z poziomu zadnego uzytkownika poza adminem ). CO mam zrobic zeby 2 uzytkownik mogl wlaczyc ten program z swojego konta ? w tej chwili kiedy chce go wlaczyz wyskakuje komunikat ze program wymaga uprawnien administratorskich ... pozdrawiam Edytowane 3 Kwietnia 2006 przez azyl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 serio nikt nei wie ? to dla mnie dosyc wazne :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 PKM na *.exe uruchom jako: i masz tu wybor, wez administartora ( jesli nie zmieniles nazwy^^ :P ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 nie dziala :( prosi o podanie hasla na admina :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 hm.. prawidlowo :P musisz miec uprawnienia Administratora zeby dzialalo ( to jest "porzadny system " - XP ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 no to lipa :-| bede musial dac 2 userowi uprawnienia admina :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 nie musisz dac uprawnien ^^ lol sam robisz na jego koncie ten manewr ( wpisujesz swoje haslo admina tylko raz ) mozessz tez w gpedit.msc dac uprawnienia do softu dla grupy np" uzytkownicy albo konkretny user" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 sory ale jestem jakis ciemny :( od 5 minut laze po tym gpedit i nie moe znalesc gdzie sa te uprawnienia :( bylbym bardzo wdzieczny jakbys powiedzial mi jak to zrobic pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...