mil86 Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Witam. Mam pewne wątpliwości co do temp. mojego proca. Otóż zaraz po uruchomieniu systemu gdy włączam Asusa PC Probe`a to mi pokazuje CPU temp. 47C, czy to nie za wysoko jak dla A64 3200 na Venice?? Chłodzenie to Igloo 7200 Light. Z góry thnx za odp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 (edytowane) No to jest zdecydowanie za duzo. Może zobacz w biosie jaka masz temperature lub zaktualizuj bios na nowszy. Kreciłeś cpu? Może pasta zle nałozona? Dodam tylko że na chłodzeniu i kreconym cpu (2.4) jak w opsie mam w stresie max 45C (Prime + SuperPi) a normalnie to tak koło 36 - 38C Edytowane 2 Kwietnia 2006 przez -Caleb- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mil86 Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 CPU nie kręcone, jeżeli chodzi o pastę to była już nałożona fabrycznie (kolor szary) na radiatorze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto56 Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 No to zdejmij radiator i przesmaruj czymś konkrentnym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość #Mreko Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Witam. Mam pewne wątpliwości co do temp. mojego proca. Otóż zaraz po uruchomieniu systemu gdy włączam Asusa PC Probe`a to mi pokazuje CPU temp. 47C, czy to nie za wysoko jak dla A64 3200 na Venice?? Chłodzenie to Igloo 7200 Light. Z góry thnx za odp.jest caly temat zbiorczy o venice to po co ten dodatkowy rownie dobrze mozesz tamsie spytac a nie zasmiecac forum :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...