olgierdo Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 (edytowane) Witam Mam nastepujacy problem - przysluguje mi wymiana karty graficznej i mam do wyboru gf6800GS 256mb 256 bit gddr3 1000mhz msi i 7600GT 256mb 128bit gddr3 1400 mhz msi (obie pracuja na referencyjnych pcb i maja referencyjne zegary). Wszedzie dowiaduje sie iz 7600gt jest szybsza od 6800gs lecz zastanawia mnie czy nie zadlawi jej tak waska szyna pamieci ? pozdrawiam Edytowane 2 Kwietnia 2006 przez olgierdo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreenGo Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 jeśli grasz na normalnych rozdzielczościach np. 1024x768 to bierz 7600. Szeroka szyna pamięci przydaje się tylko w wysokich rozdzielczościach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olgierdo Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 No wlasnie ciekaw jestem bo to troche dziwne 6800 ma slabszego proca i szeroka szyne ( ciezko obsluzyc duze tekstury) a 7600 na odwrot (szybszy proc i wykastrowana szyna) co do grania przewaznie gralem w 1024*768 ale czesto pracuje w 3dsmaxie i wiem ze poprzedni gf6800 spisywal sie znakomicie a nie mam pojecia jak bedize dzialala karta ze 128 bitowa szyna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonCapone Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 7600GT takze w wyzszych rozdzielczosciach jest lepszy od GSa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 7600GT takze w wyzszych rozdzielczosciach jest lepszy od GSa.dokładnie, od 10 do 35% mocniejszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati666death Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 (edytowane) ehhh... Nie wystarczylo po prostu zagladnac do topicu o 7600 gt/gs? Tam jest pelno porownan typu: 7600 vs. 6800 Edytowane 3 Kwietnia 2006 przez Muniol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 na forum ostatnio pojawia sie duzo trolli, ktorzy czekaja tylko na gotowe info, a sami nic nie staraja sie szukac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olgierdo Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 heh troli stary najpierw dowiedz sie co to slowo oznacza i wtedy pogadamy ale dalej nie otrzymalem odpowiedzi jaka jest roznica w 3d studio maxie bo takiego porownania raczej nigdzie nie znajde. moze ktos rownierz bawi sie 3d maxem i moze sie wypowiedziec ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati666death Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 na pewno predzej odpowiedza Ci w odpowiednim topicu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejSnk Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 http://pccentre.pl/modules.php?op=modload&...order=0&thold=0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zdecydowanie 7600GT. Jest porównywalna lub lepsza w grach od 6800GS. Do tego nie grzeje się mocno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olgierdo Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 dziekuje bardzo za ten link - bardzo mi pomogl pozdrawiam serdecznie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...