Skocz do zawartości
toshii

Pomóżcie Dobrac Resztesze :)

Rekomendowane odpowiedzi

Mam 3500 zł - dozbieralem od ostatniego czasu

Procesor AMD Athlon 64 3000+ bulk (Socket 939) Venice

Płyta główna DFI LanParty UT nF4 SLI-D

Wentylator procesora Arctic Cooling Freezer 64 Pro

Karta graficzna GeForce 7900 GT

Dysk twardy IDE/SATA Samsung SpinPoint P80SD 160 GB (SATA II, 8MB cache, NCQ)

Na te elementy jestem bardziej zdecydowany o reszcie nie mam pojecia co mam wziąśc, oczywiscie w gre wchodzi O/C.

Komputer raczej będe wybieral z apollo.pl

Czekam na jakies ciekawe propozycje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

powiem ci tak ja najlepiej to bym wzial plyte gigabite K8nf9 w testach z gazety z 2005 roku byla w srod najlepszych plyt i zajmowala 7 miejsce ja wlasnie jej uzywam i jestem zadowolony a po drugie czlowieku co ty chcesz dokupowac przeciez masz wszystko no moze oprocz monitora czy nagrywarki ale to chyba nie problem to wybrac

a sorry nie masz pamieci no to najlepsza bedzie dual chanel goodram 512 lub 1Gb lub firmy Geil nie inwestuj w inne bo sie nie oplaca.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

do tego Patrioty KH 512MB x2 za 315zł, a zasilacz weź Hiper Type-R HPU-4K580 z odpinanymi kablami, nie czeba się męczyć z tymi kablami, podłanczasz te które są potrzebne i po kłopocie, płyte zostaw DFI najlepsza do kręcenia, a jak byś potrzebował troche kasy to bierz Epoxa 9NPA Ultra, procek możesz brać Athlon 3200+ Manchester podobno lepjej się kręcą, a buda według uznania, może jakiś chiftec bigtower albo modecom feel

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi