Berry Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 Ostatnio zaczełem się bawić programikiem troche dla mnie niezrozumiałym i na pulpicie pod ikonami pokazał mi się kolor (no wiecie normalnie pod ikonką widać od rau tapete) tak jak np w windzie 98, i nie wiem jak to zmienić. ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia666 Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zablokowales elementy sieci web na pulpicie:)) Teraz je odblokuj: prawy myszki na pulpicie > rozmiesc ikony wedlug > zablokuj elementy sieci web na pulpicie. Powodzenia!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Berry Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zablokowales elementy sieci web na pulpicie:)) Teraz je odblokuj: prawy myszki na pulpicie > rozmiesc ikony wedlug > zablokuj elementy sieci web na pulpicie. Powodzenia!!Nie pomogło :cry: chyba dla tego że wcześniej zmieniałem kolor pulpitu bo chciałem się tego pozbyć. :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 RMB na Moj komp dalej Właściwości--zakładka Zaawansowane w opcji Wydajnośc daj Ustawienia --- i ustaw w opcjach Użyj cienie dla etykiet ikon pulpitu. koniec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 albo napisz co to był za program przecież musi być opcja COFNIJ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Berry Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Nic nie pomaga, a ja tak lubiałem tą opcje w XP :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 może zmień deseń (we wł. pulpitu) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...