Gość Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 (edytowane) Dostałem ostatnio kosci kingstona z pamięciami ... no własnie jakimi ? (?) bo ja nie mam pojęcia co to jest :P ---------------EDIT------------------------- EDIT: błędne zjęcie ;) sa troche podobne do promos jednak na powyższym obrazku to mosel ....... koniec tematu :P Edytowane 3 Kwietnia 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 (edytowane) OK juz wszystko wiem... sa to kingstony z modułami firmy PROMOS ps kingston juz chyba nie wie jakiego gó*na czepić do swoich pamieci :/ ... te promos'y to takie badziewie, z CL3-3-3-8 przestawiłem na 2.5-3-3-8 bez podnoszenia napiecia ... po krótkim czasie wywaliły bład EDIT: dosłowny lol ... :/ ... jedynie co udało sie zmienic : 2.5-3-3-6 (stabilnie -przetestowane goldmem) BIG LOL. proline wysłał mi takie [ciach!]o :/ Edytowane 3 Kwietnia 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 OK juz wszystko wiem... sa to kingstony z modułami firmy PROMOS ps kingston juz chyba nie wie jakiego gó*na czepić do swoich pamieci :/ ... te promos'y to takie badziewie, z CL3-3-3-8 przestawiłem na 2.5-3-3-8 bez podnoszenia napiecia ... po krótkim czasie wywaliły bład EDIT: dosłowny lol ... :/ ... jedynie co udało sie zmienic : 2.5-3-3-6 (stabilnie -przetestowane goldmem) BIG LOL. proline wysłał mi takie [ciach!]o :/ Ale przeciez kość z takim zanczkiem jak pokazujesz to własnie MOSEL a nie PROMOS. Ja taką jedną mam i kręci sie całkiem całkiem 240Mhz i 2.5-3-3-5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 (edytowane) MOSEL :D http://img208.imageshack.us/img208/5240/mosel9mh.png http://www.mosel.com.tw/ trochę podobne do PROMOS ... firma MOSEL jest w wspólce z ProMOS, SyncMOS, ChipMOS, DenMOS. Edytowane 15 Kwietnia 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...