LUQS Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 procek athlon 3000+ plyta główna Gigabyte GA-7NF-RZ© grafa 6800 ultra nagrywarka liteon dvd dysk sygeta 80g czy zasilacz "tagan" 380wat wystarczy czy musia byc 400wat? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Wystarczy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 spokojnie uciagnie towjego kompa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KisiuReal Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 380 czy 400w to jest niewielka rużnica tak ze niewidze potrzeby. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 procek athlon 3000+ plyta główna Gigabyte GA-7NF-RZ© grafa 6800 ultra nagrywarka liteon dvd dysk sygeta 80g czy zasilacz "tagan" 380wat wystarczy czy musia byc 400wat? Bez problemu wystarczy - smialo mozesz rozbudowac swoja konfiguracje o np. dodatkowy dysk twardy lub/i dodatkowy naped optyczny - i tak bedziesz mial spory zapas mocy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DirtZ Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Chyba że bedziesz ostro krećic :) ale i tak wystarczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUQS Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 (edytowane) no kupilem sobie ten zasilacz tagana 380wat i podlaczylem on ma samoczynna regulacje obrotow wiatrakow (bo sa dwa) i po 2h z tylu zasilacza bucha mocno gorace powietrze a on tych obrotow jeszcze nie zwieksza czy to normalne? poza tym jak podlaczylem ten zasilacz to w programie ewerest zniknal mi czujnik temperatury dysku Edytowane 3 Kwietnia 2006 przez LUQS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 no kupilem sobie ten zasilacz tagana 380wat i podlaczylem on ma samoczynna regulacje obrotow wiatrakow (bo sa dwa) i po 2h z tylu zasilacza bucha mocno gorace powietrze a on tych obrotow jeszcze nie zwieksza czy to normalne? poza tym jak podlaczylem ten zasilacz to w programie ewerest zniknal mi czujnik temperatury dysku Nie masz sie czym martwic - jak temp. wzrosnie znaczaco w/w regulacja zadziala [: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzemian Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Chyba że bedziesz ostro krećic icon_smile3.gif ale i tak wystarczy Nie no, nie przesadzajmy znowu:) Ja mam praktycznie identyczny konfig (jedynie 6200@6600 zamiast 6800) i mi to spokojnie (podkręcony proc, grafa i trochę ramy) ciągnie Fortron 350W. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...