kubiok Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 (edytowane) Siemka wszystkim!!!!! mam malutki prblemik tzn. filmy z kamery cyfrowej mają do niczego jakość jak je zgrywam z kamery !!!!! w jakim programie mogę polepszyć jakoś moich filmów? Nie wiem chychodzi o piksele ? ale filmy są nie wyrażne wręcz do kitu !!!!!! nie myślałem że z kamery cyfrowej mogą wychodzić taki zły materiał?!!!!! radzcie co mam zrobić bo mam dość :mur: za wszystkie odp dzięki pozdrawiam wszystkich !!!!!! dzięki za odp.!!!!!!! ------------------------------------------------------ Przekleństwa usunięte Domik Edytowane 3 Kwietnia 2006 przez Domik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 A w jakiej rozdzielczości nagrywasz ?? Widać że brakuje Ci kultury, taki opis do tematu :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Przez jakie złącze zgrywasz filmy? Jeżeli przesyłasz przez kabel USB dołączony do kamery to zazwyczaj uzyskasz złą jakość. Najlepiej zgrywaj przez kabel FireWire. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...