adi_123 Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Cześć mam następujący problem: Mam radiówkę antena jest podłączona do AP a ten do kompa. Jednak chciałbym kupić router aby rozdzielić na jescze jednego kompa. I teraz pytanie: jakim kablem połączyć AP z routerem: skrosowanym czy prostym? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hulajnoga10 Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 prostym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 (edytowane) Cześć mam następujący problem: Mam radiówkę antena jest podłączona do AP a ten do kompa. Jednak chciałbym kupić router aby rozdzielić na jescze jednego kompa. I teraz pytanie: jakim kablem połączyć AP z routerem: skrosowanym czy prostym? skrosowanym jeżeli AP nie ma wbudowanego przelicznika/koncentratora, w każdym innym przypadku kabel prosty Edytowane 3 Kwietnia 2006 przez Zawadaki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_123 Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Dzięki za odpowiedzi a moglibyście napisać czy to będzie połączenie takim samym kablem jak teraz jest połączony z kompem?? Bo jak nie to b ędzie trochę roboty:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Dzięki za odpowiedzi a moglibyście napisać czy to będzie połączenie takim samym kablem jak teraz jest połączony z kompem?? Bo jak nie to b ędzie trochę roboty:DTAK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...