Skocz do zawartości
Gość Łukasz Tkacz

Street Mord, Brutal Pong

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Łukasz Tkacz

To są chyba 2 najgłupsze gry na świecie - fabuła jest po prostu bez sensu zaś wykonanie gorsze niż niejednej gry zrobionej we flashu. Postaram się niedługa dać linka do stronki na której są - teraz gdzieś mi się zapodział (dlatego proszą także moderatorów o niezamykanie tego tematu!)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Postal 2 też jest tępy-muisz iść po mleko,po czek i do banku...fabuła denna,ogranicza się do rozwalania wszystkiego wokół...ale mimo wszystko lubię tą grę :D

Te dwie gry o których tu piszesz pewnie dla niektórych też są świetne,tzn."odstresawiacze".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Łukasz Tkacz

Postal 2 też jest tępy-muisz iść po mleko,po czek i do banku...fabuła denna,ogranicza się do rozwalania wszystkiego wokół...ale mimo wszystko lubię tą grę :D

Te dwie gry o których tu piszesz pewnie dla niektórych też są świetne,tzn."odstresawiacze".

No nie bo sam jestem ich autorem :D zrobiłem je po przejściu Painkillera :D :D :D ta gra też jest chora - tyle etapów a tylko: MIELONA I MIELONA :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MIELONA I MIELONA :D

Jakaś aluzja ?:P

Tak mówią na mnie w szkole xD

A tak wogóle to Painkiller jest całkiem fajną grą,nie jest to taka rozwałka typu Postala,jest mniej brutalna.W Postalu możemy odrąbywać głowy i oddawać publicznie mocz na ludzi,przedstawicieli prawa i ich zwłoki.A w Painkillerze możemy co najwyżej przybić wroga do ściany kołkownicą,jednak pozostałości wrogów znikają po paru sekundach i zmieniają się w taką świecącą pierdółkę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Łukasz Tkacz

Jakaś aluzja ?:P

Tak mówią na mnie w szkole xD

A tak wogóle to Painkiller jest całkiem fajną grą,nie jest to taka rozwałka typu Postala,jest mniej brutalna.W Postalu możemy odrąbywać głowy i oddawać publicznie mocz na ludzi,przedstawicieli prawa i ich zwłoki.A w Painkillerze możemy co najwyżej przybić wroga do ściany kołkownicą,jednak pozostałości wrogów znikają po paru sekundach i zmieniają się w taką świecącą pierdółkę.

No tak ale w painkilerze chodzi WYŁĄCZNIE o zabijanie. Zresztą popatrz na fabułę - ktoś od Boga zleca ci misję WYRŻNIĘCIA generałów lucyfera ( jak to woglę ująć :D to nie wiem )!! Painkilera przeszedłem, dodatek również i jak na POLSKĄ grę jest po prostu ŚWIETNA - szczególnie za tą cenę. Jednak tak jak pisałem w porównaniu do postala nie ma jakiegokolwiek innego celu niż zabijanie :D zresztą o to samo chodzi w Street Mord :D

Lukas powiedz może jeszcze o rekordzie Street Mord'a : :lol: :lol: :lol:

No może bez przesady :D ludzie jakiś kompleksów dostaną jak się dowiedzą - co to jest ponad 160 tys. punktów :D Kiko mi mówił że jak robił ten rekord to 4 h bez przerwy przed kompem siedział i nawalał :lol: Zniszczyłem mu psychikę :D :D :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Łukasz Tkacz

Crimsonland :D Całkowity brak fabuły, poważnie ZERO ! Zato ładna grafa i masa przeciwników :D

A mimo to gra po prostu wciąga :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Łukasz Tkacz

Nareszcie zdobyłem czas na odnalezienie linka ;) :

Szatan Każe

Niestety download jest dostępny wyłacznie po darmowej i niezobowiązującej do czegokolwiek rejestracji.

Miłego giercowania ;) Ciekaw jestem czy ktoś pobije rekord mojego qmpla - 160 tys. punktów :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wejdźcie sobie na strone która podał LukasAMD, gry nie musicie sciągać, ale poczytajcie sobie, idzie sie pośmiać tu macie reklame działu download

"Macie nowy download - są to gierki zrobione przeze mnie juz dosyć dawno temu w TGF. Część już je zna ;) ale mogą się przydać pomiędzy wyzywaniem się na forum lub wzywaniem szatana. Ewentualnie można sobie w nie pograć podczas jednej z czarnych mszy na czacie (np. w street mord). Satan niech będzie z wami!"

to nic bo czytajac dale można pęknac ze śmiechu, tu "guru" namawia do rozwalenia konkurencyjnego forum:

" A więc ja wszem i wobec chciałabym zakomunikowac ze owe forum:

http://nadoll1.phorum.pl/index.php

jest prowadzone przez wielką fankę suk 27!!!

Zagroziłam jej z woli szatana,ze jesli nie przestanie kasować moich bluźnierczych postów szatan zniszczy tej jej po[ciach!]lone forum,więc do dzieła !!!ROZWALIć TE JEJ SUKOWE FORUM! "

dodam że forum sukowe nadal isnieje wiec kiepscy hakerzy z tych "satanistów"

mam nadzieje że cię nie uraziłem LukasAMD (bo tak naprawdę to on jest adminem na tej stonie i pierwszy post udaje głupka żeby zrobić rozpoznanie, a w ostatnim podaje linka do swojej stony, której to niby nie pamieta adresu, było przeciez umieścić na foum z prezentacjami) i nie ześlesz na mnie gniewu swojego pana

swoja droga fajnie zrobiona stronka i niezłe rysunki mozna znaleźć

Edytowane przez ptys

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Łukasz Tkacz

mam nadzieje że cię nie uraziłem LukasAMD (bo tak naprawdę to on jest adminem na tej stonie i pierwszy post udaje głupka żeby zrobić rozpoznanie, a w ostatnim podaje linka do swojej stony, której to niby nie pamieta adresu, było przeciez umieścić na foum z prezentacjami) i nie ześlesz na mnie gniewu swojego pana

swoja droga fajnie zrobiona stronka i niezłe rysunki mozna znaleźć

Nie miałem prawa się urazić :D strona jest srobiona dla bandy debili z Szatan Każe - w sumie całkiem fajnej bandy debili - na szczeście ja NIE śpiewam piosenek o szatanie :D a newsy muszą takie być bo strona musi mieć swój klimat.

V.e.n.o.m - Toksyczny nie Toxyczny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Łukasz Tkacz

Mała różnica.....

Jak od Ciebie dostałem 1ą wersję to pisało "toxyczny cmętarz hradcore" :)

To Karol wtedy podpisywał czy GTO ?? :lol:

Nie wiem ale raczej na pewno było toksyczny a co do dalszej części to tak po prostu miało być to nie są żadne błędy. W nowych to poprawiono.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Łukasz Tkacz

Lukas, ja wiem co pisze :)

A ja mam stały kontakt z SK więc nie mów mi jak się utwór nazywa - zresztą wejdź do dołnloadu (nie mylić z download) strony to zobaczysz :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Łukasz Tkacz

P.S. - Dla niewtajemniczonych - SK tworzą kumple Lukasa z klasy - jasne że ma z nimi stały kontakt :D

Nie no sorki ale tutaj zrobiłeś kolejny błąd - już nie tylko z klasy. Skoro nie wiesz czegoś o SK (skrót od Szatan Każe) to błagam nie pisz o tym. Sam tak zrobiłem na jednym z forów tweak i muszę się przyznać - był to błąd. Jeżeli chcesz się dowiedzieć czegoś więcej lub ktokolwiek chce się dowiedzieć zapraszam na Forum Szatan Każe aby tam się zapytać - niejestem jednak pewien czy goście moga pisać ale chyba tak.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi