mx69 Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Witam, jestem jeszcze zielony w tych sprawach, wiec mam nastepujacy problem: posiadam archaika GeForce 2 32 i pracuje przy rozdzielczosci 1024x768. Jednak od kilku dni przy uruchamianiu komputera rozdzielczosc ta samoistnie ustawia sie na 800x600 i 16bit kolorów i musze zmieniac spowrotem na poprzednie ustawienia recznie. Jak temu zaradzic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Tkacz Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Witam, jestem jeszcze zielony w tych sprawach, wiec mam nastepujacy problem: posiadam archaika GeForce 2 32 i pracuje przy rozdzielczosci 1024x768. Jednak od kilku dni przy uruchamianiu komputera rozdzielczosc ta samoistnie ustawia sie na 800x600 i 16bit kolorów i musze zmieniac spowrotem na poprzednie ustawienia recznie. Jak temu zaradzic ? Spróbuj może reinstalacji sterów. Nie używałeś czasem żadnego programu do podkręcania lub zmainy rozdzielczości? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Tak jak powiedzial Lukas, spróbuj reinstalki sterów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Tkacz Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 v.e.n.o.m czy ty MUSISZ pisac w tych tematach co ja pisałem?! Czy ja ci wchodze na twoje i piszę? A tak to tylko potwierdzasz moje spekulacje ;) PS: Jeżeli zmiana sterów nic nie da spróbuj wyłączyć wszystko co niepotrzebne w autostarcie. Start->Uruchom wpisujesz msconfig i naciskasz enter. Zakładka autouruchamianie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mac4 Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Może zainstalowałeś jakiś PowerStrip czy inny shit ? ;) @LukasAMD lol ;d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Tkacz Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 (edytowane) Może zainstalowałeś jakiś PowerStrip czy inny shit ? ;) @LukasAMD lol ;d No nie powiem aby powerstripa albo riva były "shit" ;) są bardzo dobre ale jak się ustawi nie to co należy to efekt może być właśnie taki. EDIT: Jeżeli masz takie programy usuń je i zobacz jak będzie wtedy. Edytowane 4 Kwietnia 2006 przez Łukasz Tkacz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mac4 Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 No nie powiem aby powerstripa albo riva były "shit" ;) są bardzo dobre ale jak się ustawi nie to co należy to efekt może być właśnie taki. EDIT: Jeżeli masz takie programy usuń je i zobacz jak będzie wtedy. Kwestia gustu ;) O gustach jak wiemy się nie dyskutuje... ;p A napisałem tylko o PS, więc czytaj dokładnie... :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Tkacz Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Kwestia gustu ;) O gustach jak wiemy się nie dyskutuje... ;p A napisałem tylko o PS, więc czytaj dokładnie... :mur: Sorki ale zrozumiałem że chodziło ci ogólnie o programy do o/c karty - mój błąd. PS shitem jest RT raczej nie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...