najdmen Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Witam mam pytanko do właścicieli Thinkpadów, czy znacie jakiś środek który dobrze zadba o matową obudowę IBM-a? I jednocześnei skutecznie zamaskuje rysy? z góry dzięki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Może smoła :-) A tak poważnie to chyba trzeba z tym żyć. Powłoka "jakbygumowa" w TP niestety szybko ulega zarysowaniom i nie sądzę, żeby dało się to jakimś środkiem zamaskować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aceraspire Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Ja się dołączę do pytania i zapytam czym można czyścić matryce typu glare a chodzi mi o Crystal Brite ? Po czyszczeniu zostają mazy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 (edytowane) Płyn do czyszczenia ekranów LCD lub optyki i szmatka z mikrowłókien. Trochę trzeba popucować, żeby zniknęły wszystkie plamy i mazy. Osobiście używam szmatki z mikrowłókien kupionej w Lidlu za jakieś 8 złotych. Szmatkę trzeba po kilku użyciach wyprać, bo tylko czysta zachowuje swoje świetne właściwości czyszczące. Edytowane 3 Kwietnia 2006 przez bigfan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fokusowaty Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Ja czyszcze swoja CrystalBrite jakimis wilgotnymi sciereczkami przeznaczonymi do matryc w laptopach a po wyschnieciu wystarczy przetrzec sciereczka z mikrowlokien (taka do okularow) zeby zniknely smugi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deflektor Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 crystalbrite: czysta dobrej jakosci naturalna bawelna nasoczona plynem do czyszczenia matryc czy tez pianka do lcd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michrz Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Chusteczki Velvet + pianka i mam czystą matrycę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...