jojo07 Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Mam problem z ta płyta. Podłączylem wszystkie kable i nic się nie uruchamia. Procek się grzeje lampa kontrolna się świeci pracuje tylko obrazu nie ma. (katra, proc, ram sa sprawne chodza na innej plycie) Moja konfiguracja Celeron D335 socket478 512RAM no name radek 9600XT tracer 400w samsung 5400rpm 30gb mozliwe ze zle podlaczam kable od power'a i reset'a znaccie moze jakies poradniki jak to podlaczyc oddalem to do serwisu i kolo powiedział że może to byc AGP ale nie jest pewien Z góry thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojo07 Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Dlaczego nikt nie odpisuje?????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koteq Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Mam problem z ta płyta. Podłączylem wszystkie kable i nic się nie uruchamia. Procek się grzeje lampa kontrolna się świeci pracuje tylko obrazu nie ma. (katra, proc, ram sa sprawne chodza na innej plycie) Moja konfiguracja Celeron D335 socket478 512RAM no name radek 9600XT tracer 400w samsung 5400rpm 30gb mozliwe ze zle podlaczam kable od power'a i reset'a znaccie moze jakies poradniki jak to podlaczyc oddalem to do serwisu i kolo powiedział że może to byc AGP ale nie jest pewien Z góry thx Skoro procek sie grzeje i swieci lampa kontrolna to dobrze podlaczylec reset, power i te wszystkie kabelki. Też mialem ten problem na plycie glownej na starym kompie i tez sprawidzilem graf. , ram i procka (wszystko dzialalo na innym kompie), nie sprawdzilem tylko plyty glownej (wiec podejrzewam ze tu tkwi problem) i juz jej nie sprawdze bo wlasnie nabylem nowy sprzet :) a tamtego chyba sprzedam na allegro (tzn oprocz plyty ktora chyba wywale) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...