stg Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Witam , mam następujący problem z Firefoxem w ciągu osatatnich trzech dni 2 razy wyczysciły mi się "Zakładki" :/ z góry thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samm-ur Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 W dziale Oprogramowanie sieciowe jest przyklejony temat o Firefoxie, tam zobacz. Zainteresuj się też następującymi rozszerzeniami do Fx'a: -Bookmarks Synchronizer -BackupFox Twoje zakładki bądą bezpieczne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stg Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Dzięki zainstalowałem tamte programy ale teraz pojawił mi się inny problem mimo ,że nie jest on tak uciążliwy to jednak chciałbym to zmienic gdy wchodze w zakładki i robie dodaj do zakladek po kliknięciu OK nic sie nie dzieje i musze wybrac to z list po czym udaje się dodac do zakładek : Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...