kalmi Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 Oto fotki obudów... Opinie mile widziane :) mam dojście w dobrej cenie jakby ktoś z okolic elbląga, gdańska miał smaka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 Dlaczego LOL, jesli mozna wiedziec ?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalmi Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 zawsze mówie lol kiedy mówie chiftec chiftec lol rulez Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 Faktycznie obudowa mi się bardzo podoba.A za ile masz dojścia?Co prawda jestem z Giżycka ale to nie aż tak daleko od Elbląga :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 A dokładnie jaka ta cena, nie jestem w tych okolic ale z ciekawości pytam ;). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zxc Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 dobre w chu... mam podobna tylko że narazie bez neona. BTW po ile to stoi netto jest w oddziale kRK?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalmi Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 hehe.. chyba troche zamieszania wprowadziłem, podekscytowany wkleiłem fotki a potem doczytałem, że obutowy w takim configu bedą sprzedawane troche pózniej (bliżej niewiadomo), natomiast dla posiadaczy chifteców info....mozna dokupić ten panel boczny z szybką + swietlówke made by chiftec dokładne ceny bede znał jutro, wiec mozna stukać na priv - gg lub icq Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 zawsze mówie lol kiedy mówie chiftec chiftec lol rulez Tylko gdzie tu sens jakis? 8O[/b] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponury Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 Wszystkie te bajery można znaleźć na www.chieftec.com. Niestety nie ma tam cen ale wiem że w www.sirius.pl można dostać taki panel boczny z plexi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 Fajny bok ale nadal ten sam chamski, dragonowy zakrywany przod. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 Nawet okno tym obudowom nie pomoże. Ta rączka zakrywa pewnie cały procesor, czyli w sumie najciekawszy element w oknie. Moim zdaniem, taka obudowa nie wygląda wiele lepiej, a zapewne kosztuje ze 200-300zł więcej... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 Fajny bok ale nadal ten sam chamski, dragonowy zakrywany przod. Chyba że się komuś podoba :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojoro Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 Nie znacie się ;) Bok jest bardzo ładny, ale cena tego cuda zwala z nóg - ok 200zł. Tyle kasy za jeden bok obudowy? Chyba ich pogięło. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 zawsze mówie lol kiedy mówie chiftec chiftec lol rulez ROTFL :) PS. Chieftec, a nie Chiftec :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiki Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 Te zimne katody mozna juz od pewnego czsu kupic na www.chieftec.pl sa rowniez klawiatury i myszy (bezprzewodowe) pod kolor obudowy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalmi Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 zawsze mówie lol kiedy mówie chiftec chiftec lol rulez ROTFL :) PS. Chieftec, a nie Chiftec :P Duron nie dureń czy durex, Athlon a nie antek, Seagate Barracuda a nie bara coś ty.. krytyk sztuki? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 zawsze mówie lol kiedy mówie chiftec chiftec lol rulez ROTFL :) PS. Chieftec, a nie Chiftec :P Duron nie dureń czy durex, Athlon a nie antek, Seagate Barracuda a nie bara coś ty.. krytyk sztuki? nowe fajne okreslenie :lol: bara, bara :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...