buuren Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Witam! do takiego zestawu potrzebuje dobrac zasilke: -dfi infinity nf4x -sempron 2800+ -pamiec 512mb pc 3200 (pozniej kolejne 512mb) -geforce 6600gt -segate 80gb stataII -cd rw -sb live mam zamiar ten zestaw troche podkrecac. mysle nad: FSP350-60MDN lub FSP 400-60PFN 400W chyba ze macie jakies inne pomysly, bo ja w tej kwesti jestem lama totalna ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Tegan 380.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buuren Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 chyba tagan 380... ale jakby nie bylo za drogi :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 No wlasnie a ile masz kasy...?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 (edytowane) Mysle ze tu bardzo dobrze pasowałby jakis Chiftec np 400W chociaz 350 tez bez problemu sobie poradzi. Edytowane 3 Kwietnia 2006 przez torque8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Twoje mobo zasila proca z 12v, więc IMO Fortron FSP350-60MDN® będzie lepszym wyborem ;) ew. Jak masz więcej kasy, to bierz Tagana TG380-U01 :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buuren Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 z kasa slabo... tak do 100zl najlepiej by bylo. a ten fortron to np: http://www.allegro.pl/item95168857_super_z...r_gwar_f_v.html ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 To bedzie optymalnym wyborem :wink: pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buuren Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 no ciekawy ten modecom... tylko ze od 99zl jest na allegro :/ a fortron 69... musze przeanalizowac je sobie... az tak mocno sie roznia ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Ten z allegro to zlom (lezak magazynowy), a ten mc to porzadny fortron z gwarancja ,ale decyzja nalezy do Ciebie :wink: pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buuren Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 znalazlem jeszcze cos takiego: Fortron FSP350-60THA-P, tylko tez lezak... prawde mowiac to wszystkie sa lezakami :) (tylko jedne leza rok inne miesiac...). nie wiem, musze pomyslec. mam jeszcze troche czasu (jakies 2 tyg) zeby cos konkretnego wybrac, zobacze jak bedzie z kasa, moze sie uda wiecej na ten cel przeznaczyc :D. dzieki za odp, jak macie cos jeszcze ciekawego (jakies rady or something) to piszcie, z gory dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p.f.pawlikowski Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Tagan 330 tez to spokojnie pociagnie i sie nie zmeczy pewnie zabardzo, a fortron 400 poradzi sobie na wiele wiele lat. 250 tez ok... :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 tylko mocne i stabilne 12V,, na podobnym konfigu mój stary neotec 420w, co by nie mówić całkiem niezła zasiłka, odmawiał posłuszeństwa - 12v latało o 0.5-0,6v co jest już wartością tragiczną. 420w topka (526) z niezależnymi liniami i 0,02v to najwyższy zmierzony skok idle/load poszukaj czegoś nie koniecznie pod kątem mocy a właśnie stabilności przy nierównomiernym obciążeniu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...