Mendi Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 co jest grane drukarka niechce drukowac jak ja wlanczam to ja powiedzmy "muli" i sie wogule nieprzesuwaja pojemnikii z tluszem!?? i jeszcze jeden moja druga drukarka wzystko gra jak zalaczam ino jak drukuje to pojemniki sie ruszaja ale nic niedrukuje wychodzi biala kartka!! pomocy z gory dzieki :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aparatny Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 ...i jeszcze jeden moja druga drukarka wzystko gra jak zalaczam ino jak drukuje to pojemniki sie ruszaja ale nic niedrukuje wychodzi biala kartka!! pomocy z gory dzieki :mur: KLIKNIJ TUTAJ ! ! ! :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mendi Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 dzieki wielkie!!! pisze jak pisze wiecie co jest grane??? no chyba nie!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aparatny Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Jak napiszesz coś więcej i bardziej po polsku np. model drukarki, OS itp. to może uda się pomóc. Trochę dokładniej opisz problem. A co do drugiej drukarki to albo skończył się tusz (to nic, że program kontrolny pokazuje, że tusz jest) a może zaschły dysze drukujące. Wymień tusz ew. spróbuj przeczyścić dysze drukujące. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palantunio Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Mam małe pytanie. Czym najlepiej czyścić dysze?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aparatny Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 (edytowane) Możesz użyć programu do "przedmuchiwania" głowic zazwyczaj dołączonego do soft'u drukarki (opcja "czyszczenie głowic" czy coś w tym rodzaju) albo poczytać na ten temat w necie tuatj albo tutaj albo tutaj albo tutaj albo w miliardzie innych miejsc w sieci. :wink: Edytowane 3 Kwietnia 2006 przez Aparatny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...