intoxicate Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Witam, Mam GF2MX400 64MB. Gdy wsadze karte po po dojsciu do wina widac sporo artefaktow, a pozniej zawiecha (Trza restartowac) Chcialbym zmienic bios, zmniejszyc timingi, ale nie mam pojecia jak, czym i ktory bios wgrac. Szukalem sporo w necie, ale do gf2 znalazlem tylko rzeczy po hiszpansku :| Z gory dziekuje za pomoc, wystarczy ze ktos mily napisalby jakich programow potrzebuje i jak zmodyfikowac/zmienic bios karty, by ja spowolnic. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Spowolnić czyli obnizyć takty ?? Jak Ci się uda to rivą ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mac4 Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zmiana biosu na arty nie pomoże, raczej timingi także, ale jak kolega venom prawi, obniżenie taktowania może dać jakieś rezultaty, ale jeśli ma arty na nominalach, to raczej już jej nie dobudzisz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intoxicate Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 no chetnie bym sprobowal obnizyc czestotliwosci, ale poprostu nie zdaze dojsc do ustawien rivy. Jak mowilem - komp po kilku sekundach sie zawiesza, jak cos robie (przeciagam foldery, otwieram, etc) dlatego chce sprobowac wgrac inny bios, zmienic timingi, wiem ze to moze nie pomoc, ale chetnie sproboje. nie mam wyboru :P pozdr! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 w faq bylo opisane wgrywanie przerobionego biosa do karty.. oraz czym bios zmodyfikowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...