anoj Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Witam, mam problem z karta grafiki otoz.. wymienilem mojego GF2 MX400 na ta wlasnie grafike co w temacie ale niestety.. gdy wlaczam cokolwiek(internet,gg obojetnie) wiesza mi sie komp. Czy cos musze zmienic w BIOSIE? GF2 MX400 chodzil normalnie... jak tak to co i gdzie :) plz answer! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gent Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 strzelam - zasilka ? Podaj Twoj konfig :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anoj Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 (edytowane) a jaka zasilke najlepiej kupic do tej karty? komp: DURON 2 GHZ, 512mbDDRram(2 slot nie dziala a bylo by 768mb), płyta glowna: ASROCK K7VT4-4X, GF FX5500 256/128 ktory niestety sie wiesza : / Edytowane 3 Kwietnia 2006 przez anoj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 A stery zmieniales po zmianie karty...?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anoj Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 (edytowane) Hmm, zainstalowalem jeszcze raz bo na GF2 tez mialem stery nVidi ZASILACZ 350W STARCZY? :) Edytowane 3 Kwietnia 2006 przez anoj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...