anoj Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Witam, wersja mojej plyty to: K7VT4-4X. Problem dotyczy ramu... otoz, mam 2 sloty na ram lecz tylko jeden dziala nie wiem co jest tego powodem moze cos w biosie? prosze o pomoc! chcialbym dolączyc do mojego 512mbDDR 256MBDDR :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Moze masz ustawiona wieksza czestotliwosc szyny niz jest przewidziana przez te ramy.... Wprowadz standardowe ustawienia Bios.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marjuszo Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 czasami sie zdarza, że slot ulega przypaleniu(lub spaleniu) może to byc spowodowane przepięciami powstalymi na płycie z różnych przyczyn były juz takie przypadki......wtedy juz tylko serwis :mad: wątpie zeby to chodzilo o jakąs opcje w biosie, nie spotkałem sie z tym, by móc wyłączyć jeden ze slotow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...