Mibal Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Tak jak w temacie. Kompa przeważnie używam do gier, żadnego bawienia się grafiką itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Tak jak w temacie. Kompa przeważnie używam do gier, żadnego bawienia się grafiką itd. Ile chcesz wydać $ na MoBo?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mibal Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 No właśnie się zastanawiam, myśle że może do tych 500zł ale pewnie zaraz powiecie dfi, podajcie mi jakieś zalety tej płyty itd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 (edytowane) A ja powiem Epox EP-9NPA+Ultra, a tu masz test tej płytki ;) Edytowane 3 Kwietnia 2006 przez Maciag Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 (edytowane) Tez polecam 9NPA+ Ultra :) Zalety: -nie droga -bardzo duze mozliwosci O/C -stabilna -wydajna -mniej kaprysna od DFI Wiecej zalet nie pamietam, jak sobie przypomne to dopisze :D Edytowane 3 Kwietnia 2006 przez Santi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mibal Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Co to znaczy mniej kaprysna od dfi? I czy jak se będę chciał podkręcić procek z 2000mHz do załóżmy 2500mHz to dam rade? Bo czytałem że kolo z dfi sobie na luzie do 2600 podkręcił. I jak będę chciał podkręcić to trzeba jakieś dokupić chłodzenie czy cuś bo mam tylko artic cooler pro 64 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 (edytowane) Co to znaczy mniej kaprysna od dfi? I czy jak se będę chciał podkręcić procek z 2000mHz do załóżmy 2500mHz to dam rade? Bo czytałem że kolo z dfi sobie na luzie do 2600 podkręcił. I jak będę chciał podkręcić to trzeba jakieś dokupić chłodzenie czy cuś bo mam tylko artic cooler pro 64 Podkrecisz sobie nawet do 3.0 jak bedziesz chcial, a raczej jeżeli twoje cpu to pociagnie. Co do chłodzenia to zależy ile masz C teraz, ile podniesiesz fsb., vcore etc. Ja miałem dylemat Epox czy Dfi (nie lubie tej marki ale robia gut płyty żeby była jasność ;]), wybrałem to co widac w sigu i bardzo jestem zadowolony :) szczególnie że 200 złociszy piechotą nie chodzi. A faktycznie DFI lubi strzelać "fochy" np: z ramami czasami marudzi, jak przesadzisz z OC to potrafi nie bootowac wogole - Epoxa jest znacznie trudniej zamulić, zawsze jakos wstaje ;] Ogólnie popieraj zielonych, zaufaj świstakowi bierz Epoxa a nie będziesz żałował ;] Edytowane 3 Kwietnia 2006 przez -Caleb- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Kaprysna- np nie dziala z niektorymi pamiecaimi (najczesciej z kingstoanmi) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...