domeryk Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 (edytowane) Witam Posiadam telewizje Kablową Broker obecnej chwili miałem łacze EKONET czyli transfer 320 kbit/s/128kbit/s teraz zwiekszyłem sobie na najszybsze łacze SUPERNET transfer 2Mbit/s/512kbit/s i w dzien mam 1MB na S tak ma to chodzić bo wydaje mi się że Powino być 2MB na sek czy dobrze mysle 1Mbit to 1 MB na sek ?? Edytowane 3 Kwietnia 2006 przez domeryk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 1bajt to 8 bitow i masz rozwiazanie zagadki ( transfery podaje sie w bitach a wiec dzielisz na 8 i masz bajty ) bit=b, bajt=B Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 (edytowane) łacze 1Mbit=128KB/s Edytowane 3 Kwietnia 2006 przez greg505 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...