Gość lukas_gab Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Mam pytanie czy ma jakieś znaczenie czy sie wkłąda kości do slot 1 czy do slot 3 kolejność jest ważna ?? Mam 256 i 512 i jak to włożyć żeby dobrze chodziło w jakiejkolejności Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 popróbuj sam, ale kolejność nie powinna raczej w niczym pomóc, aczkolwiek czasami pewne ramy lubię drugi albo trzeci slot :D trzeba testować samemu! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik312 Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 U mnie np na zerowym slocie nie da się nic wykręcić a na 1 i 2 można coś podziałać. Zależy pewnie od pamięci i płyty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...