Skocz do zawartości
alepajonki

Notebook Do 3800 Zł

Rekomendowane odpowiedzi

Jaki polecacie laptopik do 3800 złotych (około; liczy się cena z Komputronika :!: ).

Jego zastosowaniem będzie generalnie spis towaru w małym sklepie (Excel/Math) i stronki WWW, od święta film lub jakaś gra.

Konieczna jest karta Wi-Fi (b/g) i nagrywarka DVD.

Wydaje mi się, że najlepsze to HP Compaq nx6125 (różne wersje - którą wybrać?? :blink: ) lub Aristo Smart 270 C-M380.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jaki polecacie laptopik do 3800 złotych (około; liczy się cena z Komputronika :!: ).

Jego zastosowaniem będzie generalnie spis towaru w małym sklepie (Excel/Math) i stronki WWW, od święta film lub jakaś gra.

Konieczna jest karta Wi-Fi (b/g) i nagrywarka DVD.

Wydaje mi się, że najlepsze to HP Compaq nx6125 (różne wersje - którą wybrać?? :blink: ) lub Aristo Smart 270 C-M380.

Jak do tego co napisałeś to

Sempron 3100+ starczy , pamięci sobie dokupisz za 100 zł do 512 i będzie git.

Edytowane przez Haquim

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odpada - nie ma karty Wi-Fi ;)

Przypadł mi do gustu Acer Aspire 3633 NWLMI [2899 zł]. Ktoś może go ma, albo czytał test/recenzję? Prosiłbym o jakieś linki, żebym wiedział na czym stoję :D

Generalnie najważniejsza w nim będzie dobra klawiatura i "jakieś urządzenie wskazujące", bo najwięcej czasu minie przy nim w Excelu :P

Edytowane przez Venice

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No naprawdę fajny - a możesz coś więcej o nim powiedzieć - coś co go wyróżnia? Coś się w nim psuje/zużywa?

Wracając do klawiatury - czy poważnie jest bardzo wygodna - bo dla mnie to bardzo kluczowa sprawa. Czekają mnie przy nim setki godzin wklepywania pozycji do Excela ;)

I jak urządzenie wskazujące? A może jest myszka w komplecie?

Edytowane przez Venice

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widzisz, trafiles na odpowiedniego człowieka, bo tak sie składa ze od 2dni szukamy z kolega laptopa dla niego i wkoncu znalezlisy dobry sklep w Lodzi, z rozsadnymi cenami i pełny asortymentem.

Olej drogi Komputronik i sprawdz:

http://www.acris.pl/produkt.jsp?pid=7636

http://www.acris.pl/produkt.jsp?pid=10173

Spis modeli i cennik na stronie nie jest w 100% prawdziwy (jak to czesto bywa) bo rzeczywsite ceny tych laptopow sa o kilkadziesiat zł nizsze z tego co pamietam (a moze to kwestia stawienia sie osobiscie i rozmowy :)

Na stronie na przyklad, nie ma modelu ktory zamowilisy - TOSHIBA M70 131, dostalismy oferte za 4050zł!!! (w komputroniku i WSZEDZIE duzo drozej!)

Działaja szybko (nastepnego dnia od zamowienia sprzet do odebrania) i profesjonalnie - mozna bez zadnych zaliczek i tym podobnej zenady, poprostu zamowic laptopa i bez stresu go obejzec na meijsu przed kupnem.

pozdro

Edytowane przez TeQuila SunRise

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi