Skocz do zawartości
LPKorn3324

Kiedy Oficjalnie 84.25?

Rekomendowane odpowiedzi

ponoć podnoszą one wydajność w Oblivionie i chętnie bym je zainstalował ale póki co mają status BETA i nie zamieżam robić sobei kaszany na dysku póki nie wyjdzie finalna wersja. I tutaj powstaje pytanie- kiedy ma takowa się pojawić? Czy to pytanie z gatunku "wróżenie" z fusów czy też nV ma określony czas pomiędzy wypuszczeniem beta a final?

Do tego mam pytanie do użytkowników tej wersji sterów, którzy grali w Obliviona- czy rzeczywiście dają one coś i czy nie wywala im sie na nic gra/ inne gry działają ... ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jesli chcesz te 84.25 do swojego 6600gt, to polecami ci, zebys moze sprawdzil na predkosci sterowniki XG 84.22v2. jak narazie sa to najlepsze sterowniki imho dla mnie od czasu gdy mialem NGO77.76 - niestety random resety na tych sterownikach mnie dobijaly wiec szukalem baaardzo dlugo. w wydajnosci oba sterowniki sobie nie ustepuja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak tylko, że właśnie mi chodzi konkretnei o 84.25 bo tam wprowadzono poprawki dla Obliviona :]

Praktycznie wszystcy grajacy na nvidi w obliviona (w tym tez ja- na 6600gt) zainstalowali te 84.25 i nie slyszalem zeby sie komus cos z ich powodu zwalilo w systemie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ok to zrobie tak: w czw bede miec 256 MB RAM wiecej i jak do tego czasu nei będzie oficjalnych sterów to zainstaluje te bety, pytanie:

-czym różnią się stery od nV a te od XTreme-G? Bo mam rozumieć, że one bazują na oficjalnych jak Omegi na Catalistach ATi? Jaki jest sens je instalować? Bo Omegi (jak miałem Radka) instalowałem po to by odblokować potoki, w GF nie musze sie w to bawić więc nie wiem czy jest sens instalować XTreme-G.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi